Рубрики: Новини
29.05.2024 15:05

До весілля не дійшло, а після стосунків стали чужими: колишня Андрія Данилка розповіла, що між ними було

Десятиліттями Андрій Данилко приховував правду про своє особисте життя, і йому це успішно вдавалося. Однак, рано чи пізно деякі секрети виходять назовні.
Поділитися

Коли Андрій Данилко з’явився на сцені, мало хто задумувався про те, що ховається за маскою веселої провідниці. Але чим далі розвивалася його кар’єра, тим більше інтересу викликала особистість актора. Що вже казати про епоху, коли Верка Сердючка почала співати.

Тоді вперше і заговорили про те, що за костюмом насправді ховається чоловік, і вельми вродливий. Поступово, крок за кроком Андрій Данилко все більше розкривався перед публікою. І в нульових у фанатів почали з’являтися питання на рахунок його особистого життя: з ким він одружений, чи має дітей, чи крутить з кимось романи? Ці питання він залишив без відповідей, що в результаті принесло йому накопичення неймовірної кількості пліток навколо його особистості.

Радмила Щоголева розповіла про стосунки з Андрієм Данилком

 Радмила Щоголева розповіла про стосунки з Андрієм Данилком

Зокрема, поговорювали і про його нетрадиційну орієнтацію, і взагалі про ненависть до жінок. Ніби, не може бути такого, щоб за всі ці роки він ні з ким не засвітився! Вже пізніше йому почали приписувати роман з колегою Інною Білоконь, яка насправді давно заміжня і має дітей від свого обранця.

Лише 2021 року колишня колега зірки Радмила Щоголева дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше відповіла на питання про роман з Андрієм Данилком не так, як це робила зазвичай. Вона зізналася, що в них насправді була близькість, і вона була закохана.

Однак, стосунки розвивалися нестандартним чином, тому вона ніколи не моглаб назвати це нібито любовним зв’язком. І тим не менш, вони серйозно посварилися, коли Радмила захотіла піти з колективу, не розповівши про це своїй близькій людині і навіть не попрощавшись з ним. Це дуже образило Андрія, який не пробачив даного вчинку.

Обговорити цю помилку їм вдалося лише через декілька років, але стосунки вони не відновили. За словами розмили, вони розійшлися так би мовити на хорошій ноті, але насправді все ж могло бути абсолютно інакше!