|
30.05.2024 12:42

Коляденко заявив, що рідний брат сів йому на шию: “Я йому відправляв 50 доларів, а він казав – чому не 100”

Знаменитий український телеведучий Дмитро Коляденко рідко розповідав про свою сім’ю. І все ж таки інколи відкривається публіці і з цієї сторони. Як наприклад, нещодавно він розповів про свого проблемного брата, якого був вимушений навіть утримувати.

Дмитро Коляденко розповів про стосунки з рідним братом

Дмитро Коляденко розповів про стосунки з рідним братом

Як відомо, шлях Коляденка простим не був. Він працював хореографом, і танцюристом, згодом потрапив на телебачення як шоумен, і до сьогодні користується популярністю в аудиторії через свою відкритість, людяність і харизму.

Навіть Ольга Фреймут свого часу зізнавалася, що неймовірно цінує свого колегу, так як він не залишив її у скрутну хвилину, і подав руку.

Так само Коляденко піклувався і про свого брата, який не міг подбати про себе сам. Зокрема, чоловік давав йому гроші.

“Він жодного дня не працював, бо йому допомагала мати. Вони гарно заробляли, бо працювали в Монголії. У мене була така, заможна, сім’я. І вони допомагали. Сергій зрозумів, що можна не робити. Мама все дасть. А коли мами не стало, я йому допомагав. Я йому відправляв 50 доларів із Києва, а він казав: “Ти що, ох…їв? А чому не сто?” І я зрозумів, що треба ставити крапку”

Нагадуємо, що не так давно Дмитро Коляденко також прокоментував свої стосунки з Іриною Білик, і вперше підтвердив, що між ними дійсно немає роману, а ще пізніше заявив, що вони навіть не дружать.

Судячи з усього між ним та співачкою стосунки зіпсувалися, так як ще декілька місяців тому вони постійно світилися разом. Подейкували навіть про відновлення роману.

Ірина Білик тим часом заявила, що закохалася, але поки що не знаходиться в стосунках. Цілком можливо, що взаємини між колишніми зруйнувалися саме через нову захопленість артистки, яка вже відкрито говорить про свої почуття до іншого.