|
30.05.2024 16:19

“Жодні слова не здатні описати мій біль”: Святослав Вакарчук публічно повідомив про свою велику втрату

Відомий український продюсер та музикант Святослав Вакарчук завжди був активний у інформаційному просторі у суму, що стосувалося країни та її проблем. З 2014 року зірка приділяв цьому багато уваги, і його зацікавленість та боротьба ніколи не зменшувалися.

Хоча не так давно у співака народилося аж двоє маленьких дітей, Іван та Соломія, він все одно у найкритичніший момент покинув родину та присвятив себе батьківщині. Публіка поставилася до цього по-різному, але сам співак заявив, що йому довелося розтавляти приорітети.

Мовляв, заради майбутнього його дітей необхідно було зробити вибір на користь України, що він і згодом реалізував. Де зараз знаходиться його дружина Євгенія, а також дітлахи достеменно невідомо. Імовірніше за все продюсерка виїхала за кордон на початку, але цілком імовірно могла повернутися згодом.

Святослав Вакарчук повідомив про смерть своєї подруги

 Святослав Вакарчук повідомив про смерть своєї подруги

Тим часом Святослав Вакарчук проводить як концерти в мирних містах, так і в найнебезпечніших точках. Це принесло йому велику кількість знайомств, і з багатьма захисниками Святослав Вакарчук підтримував зв’язок, адже мав можливість допомогти і фінансово, і інформаційно. Але подібні знайомства також приносять сумні звістки, адже багато хто жертвує своїм життям заради Батьківщини.

Так, нещодавно Вакарчук оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram трагічну новину: з життя пішла захисниця, з якою зірка був добре знайомий. Зокрема він показав її на фотографії. Обидва посміхалися в об’єктив, наче нічого їх не тривожить.

Нагадуємо, що 3 роки тому стало відомо про розлучення Святослава Вакарчука з колишньою дружиною. Тоді з’явилася новина про появу в нього первістка. Тривалий час зірка приховував правду про свою нову обранець у, але журналісти встановили її особистість і врешті-решт тримати це в секреті більше не було сенсу. Тим не менш, Святослав не поспішає показувати свою сім’ю.