|
30.05.2024 17:36

Солістка KAZKA Заріцька раптово перетворилася на блондинку: тепер бантики та дівочі сукні, як у Квіткової

Солістка українського гурту KAZKA Олександра Заріцька неодноразово вражала своїх шанувальників новими образами. Особливо почала експериментувати артистка з вбраннями після того, як за рік схудла на 30 кілограмів, 20 із яких скинула під час участі у телевізійному проєкті “Танці із зірками”, 10 після шоу за допомогою фізичних тренувань та правильного харчування. Потім Олександра трохи набрала, але це не вплинуло на її зовнішність та бажання стильно і креативно одягатися і приміряти на себе різні, часом навіть, несподівані образи.

Так, напередодні Заріцька поділилася у своїх соціальних мережах кумедним роликом, записаним для реклами одного з українських брендів. У кадрі 31-річна співачка з’явилася у чарівній блакитній сукні, у милих босоніжках на невеликому каблучці та з білою перукою з бантом. Весь образ був виконаний у стилі 60-х.

Солістка KAZKA Заріцька раптом стала блондинкою, як Даша Квіткова

Ще один вихід Заріцької був у джинсовій спідниці та вкороченому жакеті. Доповнили образ біла перука з бабетою та стильні сонцезахисні окуляри, які носили всі модниці у 60-х. Крім солістки KAZKA у ролику знімалися відомі українські блогерки, серед яких була Даша Квіткова. Усі дівчата були у відповідних образах.

Зазначимо, що це виглядало дуже ефектно! Публікацію відзначили Леся Нікітюк, Настя Каменських, Даша Кацуріна та тисячі захоплених шанувальників.

Нагадаємо, що до Дня Києва, який традиційно відзначається останньої неділі травня, солістка українського гурту KAZKA Олександра Заріцька оприлюднила у своєму мікроблозі кліп з новою піснею, яку присвятила улюбленому місту. Відео та композиція справила на українців велике враження.

Багато хто дякував Олександрі та її команді на чудову роботу. Особливо вразив текст та музика, які відгукувалися у серцях і точно передавали настрій мільйонів українців, які змушені були виїхати з України через війну.