|
30.05.2024 19:38

Алла Мазур вперше розповіла про свого чоловіка, якому народила сина: “Наш тато не політик, і не олігарх”

У Instagram знаменитій українській ведучій, яка працює на «ТСН» із самого заснування телеканалу, 58-річної Алли Мазур ви дуже рідко побачите фотографії її сина Артема і ніколи не знайдете знімків її чоловіка. Усі особисте Алла тримає при собі. Лише одного разу зірка сказала кілька слів про чоловіка, від якого народила єдину дитину.

Алла Мазур нарешті розповіла про свого чоловіка, якому народила сина

Це було у 2008 році, коли 42-річна Алла Мазур лише народила сина. Колеги-журналісти взяли у неї невелике інтерв’ю, де вона розповідала, як змінилося її життя після появи малюка. Коли ведуча повернулася з пологового будинку до неї це було найскладнішим періодом, тому що довелося все організовувати з нуля. Ось тоді Алла розповіла, що їй дуже помагав батько дитини. Він перший привітав її у пологовому будинку, а потім повністю переробив кімнату до приїзду мами та новонародженого малюка – замовив ліжечко, комод, пеленальний столик тощо.

«Наш тато не політик, і не олігарх і побоюватися впливу на мою професійну діяльність не варто», – сказала тоді телеведуча.

На іншому інтерв’ю, яке було пізніше, Мазур була ще коротшою. Вона сказала, що батько дуже любить і піклується про сина, а також зауважила, що Артем носить його прізвище.

Алла Мазур нарешті розповіла про свого чоловіка, якому народила сина

До речі, деякі припущення про батька сина та чоловіка Алли Мазур таки є. Багато хто вважає, що це шеф-редактор ТСН Роберт Опаленик, з яким ведуча неодноразово з’являлася на заходах. Ці припущення виникли після того, як у Мережі вперше з’явилися фотографії Артема. Є думка, що хлопчик дуже нагадує колегу мами.

Алла Мазур нарешті розповіла про свого чоловіка, якому народила сина

А що ви думаєте з цього приводу?