|
31.05.2024 15:51

58-річний Віктор Павлік розповів, як почувається після складної операції та зупинки серця: “Дуже болить”

Нещодавно в мережу потрапило одразу декілька неймовірних новин про родину Віктора Франковича Павліка. Спочатку його дружина Катерина розповіла про те, що виявляється у виконавця на півгодини зупинилося серце. Сім’я пройшла через неймовірні випробування. Музикант потрапив в реанімацію, де провів декілька днів, пережив дуже складну операцію, але все ж таки прийшов до тями і вже знову на ногах.

Пізніше його молода дружина влаштувала для нього весілля-сюрприз. Пара декілька років не могла влаштувати торжество, але постійно про нього мріяла. Врешті-решт, Репяхова влаштувала все самостійно, і просто запросила свого коханого на його ж свято.

Віктор Павлік розповів, як почувається після складної операції

У родині Віктора Павліка сталося поповнення

Артист виглядав дійсно щасливим, а Репяхова нарешті змогла здійснити свою мрію, про яку неодноразово розповідала впродовж чотирьох років.

Усі кадри потрапили на особисту сторінки зірки в соціальній мережі Instagram. Там же Катерина і розповіла про зупинку серця свого благовірного. Втім, Віктор Франкович нещодавно дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався про те, через що пройшов, а також повідав, як він почувається зараз, адже пройдене не може зникнути просто так, без наслідків.

“Зараз ледве стою. Зараз свербить грудна клітка, тому що все гоїться. Грудина болить, дуже сильно болить. Рятуюся знеболюючими. Не можна навіть їздити за кермом автомобіля, хоча я сідаю. Мінімум місяць, а краще два-три мені не можна нічого піднімати важче одного кілограма. Тобто я навіть дитину не можу взяти на руки. Все літо не можна за мотоцикл сідати, а хочеться”

Нагадуємо, що не так давно інша українська зірка також пройшла через дуже важку операцію серця. В’ячеслав Узелков отримав інвалідність, після чого ліг на хірургічний стіл. Зараз знаменитість також знаходиться в повному порядку і проходить тривалу та важку реабілітацію.