|
02.06.2024 12:40

Камалія вперше після зізнання про важку хворобу розповіла про свої серйозні проблеми: “Буває такий стан”

Найбагатша співачка України Камалія дала ексклюзивний коментар, в якому вперше розповіла про свій психологічний стан.

Артистка розлучилася зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром більше року тому. Співачка зізналася, що сталося це за шаріатом. При цьому, майно пара все ще не ділила. Не дивлячись на це, у артистки вистачає проблем, які стають причиною її нервів.

Зокрема, мова йде про розлуку з її дочками-двійнятами, які понад 2 роки перебувають разом з батьком у Великобританії та проходять там навчання.

Камалія розповіла, чому була вимушена звернутися до психолога

 Камалія розповіла, чому була вимушена звернутися до психолога

Співачка у своєму інтерв’ю вперше розповіла, що була вимушена звернутися до психолога через поганий моральний стан. Зокрема їй дуже важко усвідомлювати той факт, що її діти далеко.

“Буває такий стан, що просто знаходить якась депресія і бувають сльози. По-різному. Болить, що діти не зі мною, не в Україні, а далеко. бо я знала, що щодня можу їх побачити. Дуже важко. Звернулася до психолога”

 Камалія розповіла, чому була вимушена звернутися до психолога

Нагадуємо, що минулого року співачці також довелося пояснювати, що з її здоровʼям. Фанати почали помічати, що артистка начебто набирає вагу. Втім, на інших кадрах вона поставила в абсолютно звичайному вигляді. Зірку взялися звинувачувати у надмірному зловживанні фотошопом. Однак, Камалія дала публічне пояснення на цей рахунок.

За її словами, такий ефект дає її хвороба. У зірки діагноз аутоімунного спектру. Через це вона часто набрякає і не може цьому зарадити. У такому стані артистка виходила і на сцену, і на червоні доріжки. Тим не менш, шанувальники дуже її люблять, і у цьому питанні лише підтримали.

Коли ж з’явилися її фотографії з синцями мало не дісталося мільярдеру. Але співачка одразу встала на його захист та пояснила, що він ніколи не піднімав на неї руки.