Рубрики: Новини
02.06.2024 16:39

“І це мине”: через рік після розлучення з Дорофєєвою Володимир Дантес вразив зізнанням про свій стан

Всі ми люди та всі маємо свої слабкості. Популярний співак Вова Дантес розповів, як справляється з негативними емоціями та що допомагає йому зарядитися позитивом.
Поділитися

Відомий український виконавець Володимир Дантес багато працює. Артист старається регулярно радувати шанувальників новими хітами й не забуває про спільний з Олексієм Дурнєвим проєкт “Пожежа”. Чоловіки постійно в дорозі, курсуючи між містами України, стараються додавати в життя населення позитив.

Проте, за усмішками чоловік приховує власний емоційний стан. У своєму Instagram, Вова зізнався, що став більш замкнутим та втомленим. За словами зірки, зараз дуже легко впасти в прострацію, але важливо знаходити промінчик світла, що допоможе впоратися з проблемами.

“Відсторонений, не довірливий, замкнутий. Такий я останні місяці. Оточення напружено, запалене, втомлене. В таке дуже легко поринути. Припинити випромінювати світло, припинити йти вперед. Все що добре – пропаганда. Все що страшне – реальність”, – поділився Дантес.

Володимир Дантес розповів про свій емоційний стан

Для артиста, його промінчиком стала родина. Після розлучення з Дорофєєвою, Вова знайшов втіху в обіймах Даші Кацуріної, з якою зараз живе та допомагає виховувати її двох дітей від першого шлюбу. Несподівано, але прихильник позиції чайлдфрі, став гарним вітчимом для маленьких Івана та Олександри. Крім того, нещодавно в його житті з’явився ще один сенс – пара взяла у родину песика породи лабрадудль, якого креативно назвали Василем.

“В голові, в емоційній кишені, перевірена фраза “і це мине”. Але є незмінне – кохання, родина, сонце яке пече, запах ранку, тварини за яких ти у відповіді і нікого окрім тебе їм не потрібно. Співучі птахи, черешня, сміх, біль який притуплюється і робить тебе впевненішим, море біля якого все зупиняється… дім. За це і тримаюсь”, – написав співак.

Володимир Дантес розповів про свій емоційний стан