Рубрики: Новини
03.06.2024 14:47

Яхта, море та молодий красень поряд: 75-річна Пугачова показала, як відпочиває з чоловіками за кордоном

75-річна Алла Пугачова після виїзду за кордон дуже рідко виходить на зв'язок, але кожного разу, коли артистка з'являється в Мережі, її пост завжди має приголомшливий ефект!
Поділитися

Влітку 2022 року найпопулярніша і найвідоміша співачка Росії Алла Пугачова, на знак незгоди з політикою режиму, разом із молодшими дітьми – Лізою та Гаррі виїхала за кордон до чоловіка Максима Галкіна, який уже на той момент влаштувався в Ізраїлі. Після її від’їзду в країні почався справжній “шабаш” – більшість її колег, які беззастережно підтримали політику російського президента, а також деяки шанувальники сприйняли її вчинок як зраду. На їхню думку, артистка мала залишитися з народом та “Zігувати” у загальному строю, однак Пугачова обрала для себе зовсім інший шлях. У російських ЗМІ та пабликах без кінця поливають її брудом, проте, продовжувають в щілину підглядати за її життям.

75-річна Алла Пугачова показала, як відпочиває чоловіком

Так, напередодні 75-річна Примадонна оприлюднила рідкісне фото, де вперше за довгий час з’явилася в кадрі разом зі своїм 47-річним чоловіком. Щаслива зоряна пара позувала на яхті перед морською прогулянкою. На Аллі Пугачовій був легкий чорний костюм, який складався з коротеньких шортиків і блузи. Галкін був одягнений у тон образу дружини – у чорних штанах та сорочці.

75-річна Алла Пугачова показала, як відпочиває чоловіком на яхті

Мабуть, щасливі лиця зіркової пари дуже “зачепили” співвітчизників, які відразу почали писати в коментарях гидоту:

“Ну яке кохання, показуха”, “Радість, що вкотре не зняли інагента. Знову дорогу закрито до Росії. Ну, це ваш вибір був спочатку. І вистачить стукати у зачинені двері. Ви її самі зачинили”, “Жалюгідні спроби виглядати щасливою”, “Мадам Брошкіна, вам ніколи більше не бути тією Аллою Борисівною. Ви тепер просто Пугачова, як одне з інших прізвищ. Ви зрадили Росію!”,- писали “ображені” росіяни.

Проте більшість шанувальників були дуже раді знову побачити артистку. У тому числі її подруга – українська співачка Софія Ротару, яка залишила під постом колеги свій дружній”лайк”.