Рубрики: Новини
04.06.2024 15:06

Потапу місця там немає: Настя Каменських показала, як живе за кордоном після розставання з чоловіком

Співачка Настя Каменських, яка останнім часом мешкає за кордоном, показала, як влаштовано її нове життя, де давно немає Потапа. Хто оточує зірку зараз?
Поділитися

Більше року в Мережі ходять чутки про розлучення найвідомішої та найобговорюванішої пари в українському шоу-бізнесі Насті Каменських та Потапа. Вперше про це заговорили після того, як подружжя повернулося з-за кордону, де просиділо перші місяці війни. У соцмережах зникли всі їхні спільні фото, відтоді не пролунало жодне їхнє спільне інтерв’ю. Усі їхні появи на публіці в Україні були окремо. І хоча самі артисти категорично заперечують своє розлучення, і вдають, що у відносинах, як і раніше, панує мир і взаєморозуміння, багато шанувальників і блогерів-журналістів вже не вірять у це.

Настя Каменських привітала Потапа з Днем народження

Особливо після того, як пара знову вирушила підкорювати світ своєю музикою. Потап постійно роз’їжджає різними країнами, Каменських же з лютого 2024 осіла то в Колумбії, то в США. Хоча, це лише припущення, оскільки артистка останнім часом приховує своє місцезнаходження.

Так, напередодні співачка вирішила показати, як влаштовано її життя зараз. Розповісти про те, чим вона зараз займається, куди ходить та з ким зустрічається. У мікроблозі Настя розмістила серію фотографій, на одній із яких позує разом із відомим журналістом Хорхе Рамосом, який брав інтерв’ю у Барака Обами, Ніколаса Мадуро, Гілларі Клінтон, Фіделя Кастро та багато інших. Кілька фотографій із прогулянок у стильному вбранні, а також виступів у студії.

“Година для себе, з собою, творчість та робота…Презентація пісень, які чекали свого часу роками, написання нових. Моменти гордості, розчарувань, надій на краще та уроків витривалості Фарбі життя”,- підписала кадри Каменських, де була всюди одна.

Де в цей час Потап невідомо. Нагадаємо, що скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що Настя Каменських вже давно мешкає з іншим чоловіком, який взяв на себе фінансування її латиноамериканської кар’єри. Хто ця впливова людина, журналіст розповідати не став, але запевнив, що разом із ним Настя буде в повному порядку.