|
04.06.2024 15:34

Ви б не хотіли собі таку сусідку: Злата Огнєвіч налякала сусідів по будинку дивною витівкою – було чути всім

Співачка Злата Огнєвіч готова на все, щоб шанувальники почули її новий хіт – вдавати, що виходить заміж, а також влаштувати “перфоманс” для своїх сусідів. Так, співачка оприлюднила відео, на якому з мікрофоном у руках залазить на підвіконня свого вікна та починає щосили співати свою нову пісню “Кохаю”, яку випустила днями. Можна тільки здивувати людей, які живуть зі знаменитістю в одному будинку, якщо коментарі простих користувачів Мережі виглядали так:

“Я б собі не хотіла таку сусідку”, “На лівому березі було чутно, дякую”, “Класний трек ох як сусідам не солодко”, “Не кричить жіночка діти сплять”, “Сусіди не приходили?”, – писали у коментарях.

Нагадаємо, що останнім часом співачка Злата Огневич вдається до всіх відомих креативних способів, щоб привернути увагу до своєї творчості. По-перше, за деякий час до випуску нового треку артистка почала підігрівати публіку новинами з особистого життя. Те, нібито, вона вагітна, то натякає на швидке заміжжя і показує каблучку з діамантом, то вирушає до салону наміряти весільні сукні, про що докладно звітує в Instagram.

Злата Огнєвіч зізналася, навіщо вибирала весільну сукню

По-друге, співачка вирушає на інтерв’ю, де у відвертій розмові з журналістом видає невідомі подробиці особистого життя. Наприклад, у розмові з Олексієм Сухановим Злата зізналася, що останнім часом її постійно кидають чоловіки, а також відповіла хто став ініціатором “чуток” про її вагітність. Як стверджує співачка, вона та її команда в цьому не брали жодної участі.

Злата Огнєвіч розповіла, чому від неї пішов Андрій Задворний та ще кілька чоловіків

Начебто хтось оприлюднив невдале фото, на якому чітко видно животик і став розганяти чутки, що 38-річна артистка незабаром стане мамою. Піарники злати про це нічого не знають. Віримо? Що ви скажете з цього приводу?