|
04.06.2024 19:03

Як склалася доля екс-дружини Віктора Павліка, яку він вважає “святою”: поховала сина і втратила квартиру

У зірки підростав син Павло, а вдома на нього чекала дружина Лариса. Саме з третьою дружиною Віктор Франкович прожив найбільше у шлюбі. В них ставалися значні кризи, і навіть розставання. Але пара долала їх знову і знову.

Звичайно, усі негаразди залишалися поза камерами. Тоді життя Віктора Франковича не було настільки публічним. Однак, велика кількість деталей про цей період вийшла назовні після появи Катерини.

Як склалася доля екс-дружини Віктора Павліка

 Віктор Павлік розповів, як склалася доля його колишньої дружини

Між Ларисою та новою обраницею Павліка неодноразово виникали конфлікти. Коли спільний син Віктора Франковича та його третьої дружини лікувався, Катерина дозволила собі вислів, який розгнівав жінку, що переросло у гучний скандал. Пізніше ворожнеча буде розростатися з новою силою, і врешті-решт, переросте у суд. Катерина подала на Ларису заяву через публічні образи.

Репяхова виграла, але відшкодування моральних збитків так і не отримала. Окрім того, Лариса втратила свою чотирикімнатну квартиру в Києві, яку колись Віктор Франкович обіцяв їй залишити, так як в ній жив Павло. Коли спадкоємця поховали, Віктор Франкович побрався з Катериною. Але з Ларисою повністю зв’язок не розірвав: він допомагав утримувати квартиру, що врешті-решт, стало не по кишені сім’ї.

Саме тоді було прийнято рішення від житла позбавитися. Ларисі це дуже не сподобалося, а публічні коментарі на цей рахунок давала лише Катерина, яка пояснювала, що для Павліка складно фінансово утримувати і свою сім’ю, і Ларису.

Якось на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Катя навіть розповіла, що виявляється Віктор Франкович вважає колишню дружину “святою”, через те, що вона релігійна. А тому не приймає на її адресу жодної критики.

Окрім того Віктор Франкович завжди на її стороні, адже жінка втратила спочатку сина, згодом остаточно відпустила чоловіка і через декілька років залишилася і без своєї домівки.