|
04.06.2024 21:17

Як виглядає обручка дружини Дмитра Комарова, яку вона не знімає: ця лаконічна краса пасує Міс Україна

Вісім років тому 18-річна Олександра Кучеренко взяла участь у своєму першому конкурсі краси, де виграла не лише корону головної переможниці, а й зустріла свого майбутнього чоловіка – відомого журналіста та мандрівника Дмитра Комарова, який на той час сидів у кріслі журі.

У 2016 році відбулося знайомство та розпочався таємний роман, а потім пара разом взяла участь у танцювальному конкурсі “Танці із зірками”. Але й тоді шанувальники не здогадувалися про їхні стосунки.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренка на Танцях з зірками

Новина про весілля відомого тревел-журналіста та молодої королеви краси, яка вже на той момент уже працювала ведучою спортивних новин, вибухнула, як грім серед ясного неба. Фотографії з романтичної урочистості, де Олександра постала в милій, простій і водночас дуже стильній сукні, вмить облетіла інтернет.

Дружина Дмитра Комарова показала свою обручку

А як же виглядала її обручка? Так, напередодні найтоповіша і найкрасивіша ведуча спортивного каналу Олександра Кучеренка засвітила своє скромну обручку, яке п’ять років тому одягнув на її палець Дмитро Комаров. Звичайне тонке без зайвих деталей та дорогоцінного каміння. Все дуже лаконічно, відповідно справжньої Міс Україна.

Дружина Дмитра Комарова показала свою обручку

Нагадаємо, що на сьогодні дружина Дмитра Комарова 26-річна Олександра Кучеренко є однією з найпопулярніших ведучих на українському телебаченні. За кілька років роботи на спортивному каналі у дівчини вже встигла скластися величезна армія фанатів, деякі з яких зізнаються, що дивляться ефіри заради красуні Олександри.