Рубрики: Новини
05.06.2024 15:14

Бренди та діаманти, скромний одяг та гуртожиток: як живуть 2 дочки Віри Брежнєвої від двох різних чоловіків

Співачка Віра Брежнєва мала три шлюби, від двох з них народилися дочки - Соня і Сара. Прізвища дівчаток однакові, але живуть вони зовсім різним життям.
Поділитися

Ще до зльоту своєї кар’єри юна Віра Галушка вийшла заміж на спортсмена із Дніпропетровської області Віталія Войченка. За різними джерелами, на той момент чоловік був чи спортсменом, чи дрібним бізнесменом. Майбутній зірці було лише 18 років, коли на світ з’явилася її старша дочка Соня. Вже пізніше, як розповідав колишній чоловік Брежнєвий, це було справжнє кохання, якому судилося розбитись про побутові проблеми. Віра пішла без скандалів – просто залишила записку. Це перша версія.

За іншою версією, вже тоді майбутня зірка познайомилася зі своїм другим чоловіком успішнішим і найбагатшим бізнесменом із Дніпропетровська Михайлом Кіперманом, який заради юної красуні залишив колишню родину. Його близькі були категорично проти цього шлюбу, але Михайло був по вуха закоханий і в 2006 одружився з Вірою. У цьому шлюбі народилася друга дочка Брежнєвої – Сара. Старша дочка, на той момент уже розкрученої зірки, Соня теж взяла прізвище вітчима. Однак і цей шлюб продовжився не довго. Подейкували, що будучи одружена з Кіперманом, Брежнєва закрутила роман із Костянтином Меладзе, дізнавшись про це Михайло розлучився.

Нині старшій дочці співачці 23 роки. Кілька років тому знаменита мама відправила дівчину здобувати освіту до США. Соня, як звичайна студентка жила у гуртожитку та вела нічим не примітне життя.

Як живуть 2 дочки Віри Брежнєвої від двох різних чоловіків

Що не можна сказати про її молодшу сестру Сару, яка в 14 років хизується ресторанами в діамантах і найкрутіших брендах.

14-річна дочка Віри Брежнєвої від мільярдера розповіла про своє розкішне життя

Наразі молодша донька Віри Брежнєвої живе зі своїм батьком-мільйонером у Женеві і вже є власницею студії дизайну інтер’єрів, яку відкрила у 2022 році. У планах Сари вивчати дизайн інтер’єрів в Інститут Марангоні, який свого часу закінчували Доменіко Дольче і Франко Москіно.

Як живуть 2 дочки Віри Брежнєвої від двох різних чоловіків

Судячи з усього, за все це платить український олігарх Михайло Кіперман, якого у 2023 році оголосили в Україні у розшук за підозру у розкраданні в особливо великому розмірі. За найскромнішими підрахунками бізнесмен вивів на свої закордонні рахунки понад 716 мільйонів гривень, забезпечивши сім’ї безбідне життя.