|
05.06.2024 18:30

Син Потапа розповів, що відбувається між ним та батьком після новини про конфлікт: “Його не люблять”

Завжди складалося враження, що між Потапом та його єдиним сином Андрієм панує надзвичайна атмосфера сімейної любові, до якої багато хто ставився з відкритою заздрістю. Олексій багато часу проводив разом зі спадкоємцем, показував, як вони подорожують, відпочивають біля басейну, працюють разом в студії, тощо.

Матір хлопчика Ірина завжди говорила про те, що її колишній чоловік — надзвичайний батько, якого годі й бажати. Окрім того Олексій завжди говорить про те, що навчає сина заробляти і бачити потенціал.

Син Потапа розповів, які взаємини у нього з батьком

 Син Потапа розповів, які взаємини у нього з батьком

2 з половиною роки тому все кардинально змінилося, адже Потап забрав свою дружину Настю Каменських, тещу та маму і рушив закордон. З тих пір в нього розпочалися репутаційні проблеми в Україні.

Зокрема публіка також виражала своє невдоволення тим, що Потап перебував в Іспанії, а його син знаходився в Україні, і навіть це не змусило продюсера повернутися на батьківщину. В свою чергу Андрій запевняв, що насправді між ними все добре і ніякого конфлікту немає.

Днями юнак дав новий ексклюзивний коментар на рахунок своїх стосунків з батьками і зізнався, що не люблять в Україні.

“Я хочу бути незалежним від батьків. Тому, мабуть, зараз такий час, щоби заробляти гроші. Головне, що я зараз побажаю підліткам, це починайте заробляти гроші. Неважливо як, просто заробляйте гроші. Наприклад, якщо на тебе хтось говорить щось погане, потрібно просто не дивитися на це. Знаєте, хто допомагає мені це робити? Мій батько. Усі знають, як його не люблять в Україні. Але я до нього приїжджаю. Мені 15 років, я можу виїжджати якщо що”

Варто відзначити, що Олексій нещодавно потрапив у новий скандал з Анастасією Заворотнюк, котра померла декілька днів тому. В мережі з’явилася новина, нібито репер у висміяв смерть зірки.