Рубрики: Новини
05.06.2024 20:14

Настя Каменських заявила, що не зважає на думку оточуючих: так Потап і став небажаним артистом в Україні

Чоловік-продюсер Насті Каменських часто отримує критику на свою адресу та вкрай різко на неї реагує. Співачка ж пішла ще далі та заявила, що її взагалі не хвилює думка людей, бо є важливіші речі.
Поділитися

В дописі на своїй сторінці співачка вирішила чесно висловитися про внутрішню свободу. Настя вважає її неможливою, якщо доводиться підлаштовуватися під інших. Цим дівчина не хотіла образити шанувальників, а намагалася показати їм себе справжню. Вона прагне проявляти всі свої сторони: жіночність та бешкетливість, дивність та незрозумілість. Не те, чого вимагають оточуючі, а те, що дівчина хоче демонструвати сама.

“Важливо інколи зупинитися і прислухатися до себе, своїх щирих бажань”, — пише Каменських, звертаючись до аудиторії

Каменських зізналася, що не зважає на думку оточуючих

Водночас знаменитість зазначає, що зазвичай людині складно власні прагнення відрізнити від побажань інших щодо себе. І вчитися розділяти ці дві складові можна навіть все життя. Але зірка впевнена, що це те, чим потрібно займатися.

“Важливо приділяти час собі: шукати улюблені заняття, досліджувати світ”, — ділиться власним досвідом Анастасія

Іноді необхідно просто побути на самоті, щоб пізнати себе, розібратися у своїх думках. Це те, що регулярно практикує сама знаменитість. Але варто розрізняти самоту та самотність, бо тільки першим можна насолоджуватися.

Щодо самотності, то вона не є проблемою для Насті. Скільки б не ходило чуток навколо можливого розлучення Каменських із Потапом, стосунки пари неймовірно міцні. Зокрема, співачка привітала коханого з 5-річчям подружнього життя, виклавши спільне фото.

“Я обіцяю бути тобі морем, небом бути зоряним”, — підписала світлину співачка словами із власної пісні “Обіцяю”

Також Каменських не боїться підкреслювати слова про справжність не лише словами, а й ділом. Іноді зірка викладає пости про те, якою вона є насправді. Без ідеальних фото з фільтрами та зайвих прикрас. Це дозволяє нагадати, що кожен є людиною, а не просто картинкою. І важливо не забувати про це серед красивих світлин в соціальних мережах.

Каменських зізналася, що не зважає на думку оточуючих