|
06.06.2024 11:21

43-річний Алан Бадоєв розповів про дорослих дітей за кордоном: не буде забирати назад в Україну, як Полякова

Відомий український режисер та продюсер Алан Бадоєв поділився часткою життя своїх дітей. Чоловік розповів про їх плани на найближче майбутнє та повідомив, чим займаються 21-річний Борис та 19-річна Лоліта. Як відомо, діти режисера живуть за кордоном в Італії. У коментарі для проєкту “ЖВЛ“, Алан зізнався чи планують вони візит на Батьківщину.

За словами зірки, поки нащадки залишатимуться за кордоном. Його син та донька дуже заклопотані – Лола навчається, а Боря працює, тому поки у Києві їх чекати не слід. Й хоча батько дуже сумує за дітьми, він пишається ними та підтримує усі їх починання.

“Не думаю. Вони вчаться, вони вже дорослі Лола закінчує школу, а Боря працює над своїм фільмом. Я думаю, що їм зараз не час зараз бути в Україні”, – прокоментував продюсер.

Алан Бадоєв поділився частинкою з життя своїх дітей

А нагода для підтримки є. Дорослий син режисера вирішив піти стопами батька та вже працює над своєю першою кінострічкою. Деталі документальної роботи Алан розкривати не став. Проте, здогадуємося, що Борису не завадить думка досвідченої людини. А можливо, в майбутньому родичі об’єднають зусилля та покажуть нам спільний кіношедевр.

“Ми дивилися з дітьми “Довгу добу”. Мені було дуже важливо їм показати, щоб вони знали, щоб вони відчували, що коїться на нашій землі, на їхній землі. Спілкувались, плакали після цього. А потім, ми дивилися наробки моїх дітей і Боря показував свої документальні фільми”, – розповів Алан.

Алан Бадоєв поділився частинкою з життя своїх дітей

Цілих чотири роки батько не бачив своїх дітей. Спочатку епідемія, потім війна розлучила близьких. Лише цього квітня відбулася їх довгоочікувана зустріч. Рідні не стали гаяти час, тож провели його не просто разом, а з користю.