|
06.06.2024 17:04

Відомий режисер зізнався, чому йому соромно за співпрацю з Могилевською: ніхто не знав, що станеться таке

Наталія Могилевська — артистка з надзвичайним багажем знань та досвідом. За 30 років вокальної кар’єри співачка встигла попрацювати з безліччю колег, взяти участь у різноманітних шоу, а також здивувати публіку постановками. Навіть зараз вона проявляється по-різному: то дає концерти, то бере участь у театрі, то читає вірші.

Свіжого репертуару від зірки не так багато. Так само вона зараз не витрачається на активну зйомку кліпів. Тим не менш, вірні фанати ніколи про неї не забувають, і шанувальників менше не стає. Це той випадок, коли кар’єра вже сама починає працювати на артиста.

Але так само почалили спливати вельми неприємні деталі співпраці з артисткою. Буквально нещодавно з’явилося нове інтерв’ю, в якому продюсер Вадим Лисиця зізнався, що співпрацювати з Наталією Могилевською було надзвичайно складно, і розповів, що найкращі результати він отримував, коли співачка не втручалася.

Герман Ненов розповів про великий провал Наталії Могилевської

 Герман Ненов розповів про великий провал Наталії Могилевської

Відомий український режисер Герман Ненов нещодавно також дав ексклюзивний коментар на рахунок співпраці зі знаменитостями. І зізнався, що йому соромно лише за двох співачок, з якими він працював. Першою виявилася Ані Лорак, і у цьому питанні все зрозуміло. Він зізнався, що Кароліна запевняла, нібито дуже хоче повернутися до України, і насправді її просто вижили.

Лише після 2022-го до багатьох шанувальників артистки та її колег і друзів дійшла правда: Кароліна не скористалася можливістю переїхати назад до України, коли така можливість була, і з’явилася абсолютно в усіх українських артистів, що перебували на території російської федерації.

Другою стала Наталія Могилевська. Але не через репутаційні проблеми чи складність роботи, а через провальну постановку. Невдачі стаються у всіх, але судячи з усього, цю Герман прийняв дуже близько до серця.

З Наталією Могилевською він працював у 2017 році на премії M1 Music Awards. Тоді головною ідеєю номера була 3D голограма. У той час для України це було щось нове, тому ніхто не знав, як із цим працювати. У підсумку вона впала прямо на сцені. А потім у Могилевської раптово відключився звук.