|
07.06.2024 09:59

Оля Полякова не змогла приховати свій зв’язок не зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським: “Вона моя перша”

Але саме так і сталося. Спочатку Олі Поляковій приписували роман з паном Діановим. Сталося це нібито через те, що чоловік постійно відпочивав у співачки в маєтку. Хоча благовірний артистки заявив, що вони із ветераном добре дружать, це не змінило підозрілості публіки.

Пізніше Оля Полякова розпочала спільний проект з Владом Міцкевичем, що переросло у публічний скандал. Шеф-кухар вночі опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких цілувався в губи з артисткою. У дописах він зізнався, що в них був бурхливий роман, і вони нібито жили разом. Ранком Оля заявила, що це брехня, вони дружили, і ніякого роману не було.

Знову ж таки Вадим підтримав свою дружину, виглядав вельми позитивно і лише посміявся із ситуації.

Оля Полякова не змогла приховати свій зв’язок не зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським

Оля Полякова не змогла приховати свій зв’язок не зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським

Але існують стосунки та зв’язки, які ніколи не розчаровують. Вони можуть тривати десятиріччями і лише міцнішати.

Так, нещодавно режисер Герман Ненов розповів про своє знайомство з артисткою та подальшу співпрацю. За його словами робота з артисткою була надзвичайно плідною, і хоча сама вона по собі не являється простою людиною, дуже вимоглива та з характером, врешті-решт їм вдалося налагодити цей зв’язок і принести його через життя.

“Коли я зустрівся з Поляковою, вона сказала: “Я до цього шоу йшла 15 років. У мене є гроші для будь-якого супервідомого режисера, але мені подобаються твої ідеї. Давай спробуємо, але тобі буде важко зі мною, тому що, усе ж таки, це перше моє шоу. Я буду складною, але тобі вірю”. З Олею в мене, напевно, найміцніший зв’язок, тому що все ж  таки вона моя перша. І вона про це знає”

Також режисер додав, що саме Оля Полякова його загартували та створила, адже до співпраці з нею його просто не сприймали серйозно.