|
08.06.2024 15:53

Після 10 років в США Міка Ньютон повідомила, що повертається до України: не стала своєю серед американців?

Здавалося, що у Міка Ньютон абсолютно все склалося в Україні. Під управлінням Вадима Лисиці юна артистка вельми швидко набрала шалену популярність, а її голос було чутно абсолютно всюди. Її композиції розбирали на фільми та серіали, використовували для різноманітних шоу, із завмиранням серця очікували на великих концертах в Києві.

Так склалося, що кульмінацією кар’єри Міка Ньютон стало Євробачення, на якому вона гордо представила Україну. Але вслід надійшло повідомлення про те, що артистка емігрує до Сполучених Штатів Америки, де буде пробувати будувати своє життя надалі.

Міка Ньютон дійсно намагалася просуватися в американському шоу-бізнесі, але потерпіла поразку. В результаті, вона взялася працювати акторкою реклами.

Міка Ньютон повідомила, коли збирається повертатися до України

Міка Ньютон повідомила, коли збирається повертатися до України

Згодом Міка вийшла заміж за американця мексиканського походження Кріса Саваедру. Пара разом також майже 10 років. Однак спільних дітей в них немає.

В цьому є логічне пояснення: Міка Ньютон на декілька років боролася з раком яєчників. А після досягнення ремісії ще 5 років спостерігалася в онкологічному центрі. Цьогоріч Міка Ньютон поділилася сподіванням про те, що їй більше не знадобиться ходити на обстеження. Але це станеться лише у випадку, якщо її стан здоров’я продовжить бути стабільним.

До 2022-го співачка регулярно з’являлася на батьківщині, і навіть відвідувала інтерв’ю на вітчизняному телебаченні, в яких розповідала про те, що їй довелося пройти в США. Однак після 24 лютого вона здебільшого представляла свою країну за кордоном, і навіть виступила у підтримку Батьківщини на великому концерті в Каліфорнії.

Міка Ньютон повідомила, коли збирається повертатися до України

І все ж таки нарешті шанувальники отримали надію побачити Міку найближчим часом. Вся справа в тому, що вона збирається повертатися до України, і планує зробити це в вересні.