|
09.06.2024 11:59

“Скоро здадуть нерви”. У молодої дружини Володимира Остапчука Полтавської конфлікт із сусідами: яка причина?

Відома блогерка та бізнесвумен Катерина Полтавська поскаржилася на нові проблеми в бізнесі. Жінка не приховувала почуття та випалила всю правду на підписників у своєму Instagram.

Як відомо, блогерка має власний салон краси, який відкрила не без допомоги зіркового чоловіка, але зараз для її справи прийшли темні часи. При чому в прямому сенсі цього слова. Через постійні відключення електроенергії, страждають не тільки побутові, а й промислові. Власники бізнесів вимушені витрачати кошти на купівлю генераторів, аби надавати послуги в незалежності від аварійного графіка.

Катерина Полтавська розповіла про проблеми у бізнесі

Так вчинила і Полтавська. Проте, не всім це подобається. За совами жінки, залишити генератор в приміщенні, вона не може, але й на вулиці ввімкнути його нереально, бо відразу знаходяться ті, кому заважає шум. Катерина не розуміє, чому вимушена сперечатися з мешканцями будинку, адже це не вона винна в постійних відключеннях.

“Можливо я чогось не розумію, але я ж наче вимушена користуватися генератором через обставини, які не залежать від мене. Не сама собі вигадала, що хочу заважати сусідам. Тим паче я купила хороший генератор. А не той, який кричить на всю вулицю. Скоро здадуть нерви і я закрию все”, – емоційно висловилася Полтавська.

Катерина Полтавська розповіла про проблеми у бізнесі

Жінка зазначила, що ладна закрити бізнес. Проте, вона дуже жалкує часу та сил вкладених в салон. Крім того, Полтавська відчуває відповідальність за своїх працівниць. Жінка розуміє, що її проблеми то дрібниці в порівнянні, але не “вивозить” такого емоційного навантаження та потребує підтримки. Цікаво, Остапчук з цим не справляється?