|
09.06.2024 17:41

“Вона вельми заможна”: Олександр Пономарьов не зміг приховати особистість цивільної дружини, і це не Яремчук

Популярний український виконавець Олександр Пономарьов безумовно завидний наречений. Однак, вже неодноразово в мережі з’являлася інформація про те, що його серце насправді не вільне, попри його заяви про зворотнє.

Зокрема, декілька років тому Вікторія Мартинюк підтвердила, що у її колишнього чоловіка дійсно є обраниця, з якою він живе. Також вона розповіла, що докладає зусиль у вихованні сина, і зокрема намагається зробити так, щоб він ладнав зі своєю мачухою.

З’ясувалося, кого Олександр Пономарьов зробив своєю цивільною дружиною

З’ясувалося, кого Олександр Пономарьов зробив своєю цивільною дружиною

Тривалий час публіка підозрювала, що цією цивільною дружиною може бути Марія Яремчук. Однак, про наявність цієї жінки говорилося і раніше. Хіба що проблемою було з’ясування її особистості.

Втім, Телетиждень якось випустив матеріал на цей рахунок. Платформа поділилася інформацією, що обраницею Олександра Пономарьова є спадкоємиця успішного бізнесмена, який займається виробництвом напоїв. Дівчина родом з Криму, і звали її Софією. Нібито, вона на 17 років молодша за свого обранця.

“Його громадянську дружину звуть Софія, вона родом із Криму, їй 24 роки, навчалася в університеті ім. Шевченка на економіста. Як і попередні його обраниці, Соня дуже заможна. Її сім’я купує дорогі подарунки, наприклад телефон Verty, одяг, оплачує поїздки за кордон, комунальні послуги, обслуговування автомобіля, навіть телефону. З сином Пономарьова у Соні склалися добрі стосунки, звичайно ж, вона дуже хоче вийти заміж за Пономарьова, і її дуже ображає, коли в інтерв’ю він каже, що його серце вільне”

Нагадуємо, що раніше публіка дійсно схилялися до думки, що обраницею Олександра Пономарьова може бути і Марія Яремчук. До того ж нещодавно виконавиця народила сина, а свого обранця так і не розкрила, адже після завершення кар’єри вельми обережно ставиться до свого приватного життя.