Рубрики: Новини
10.06.2024 18:16

Найбагатша учасниця МастерШеф Катя Велика показала свого сина: одягає у все модне та найяскравіше (ФОТО)

Найбагатша і найепатажніша учасниця МайстерШеф Катерина Велика сама одягається в екстравагантне вбрання, і в таке ж одягає свого маленького сина.
Поділитися

Як тільки власниця туристичних агентств та дружина успішного бізнесмена експерта з інвестицій, стартапам та криптовалютам Андрія Великого Катерина Велика з’явилася в студії програми “МастерШеф”, вся увага була переключена на цю яскраву та неймовірно харизматичну жінку, яка у двох сезонах шоу вражала не лише кулінарними. , але і своїми дорогими брендовими вбраннями. Правда, іноді вони виглядали недоречно, але це зовсім не турбувало Катю. І хоча вона так і не перемогла у шоу, телеглядачі запам’ятали її назавжди.

Катерина Велика на МастерШеф. Битва сезонів. Джерело: Телеканал СТБ

Багато хто досі стежить за її життям. Так, напередодні Катерина Велика, котра три роки тому стала мамою чудового хлопчика, оприлюднила фотографії свого довгоочікуваного сина. Дитина позувала у кадрі у вузьких потертих джинсах, футболці та яскравому бомбері. Доповнили образ малюка різнокольорові кросівки з мигалками та кепка-бейсболка.

Найбагатша учасниця МастерШеф Катя Велика показала свого модного сина

Нагадаємо, що родина Катерини Великої постійно подорожує світом. Пара може дозволити собі жити у будь-якій країні, але зупинила свій вибір на Португалії. З вересня син Каті та Андрія Великих пішов до дитячого садка. Сама зірка “МастерШеф” активно вивчає місцеву мову і вже склала перший іспит, про що відразу похвалилася в соціальних мережах. Дуже багато публікацій останнім часом Велика присвячує синові, який уже став справжньою Insta-зіркою, як і його харизматична мама.

Катерина Велика розповіла про свого сина

Нагадаємо, що кулінарне шоу “МастерШеф” відбувається в Україні з 2011 року. За цей час на відборі побувало тисячі людей, 240 взяли участь у ньому. Усі вони боролися за звання найкращого кулінара-аматора і за право навчається у престижній французькій кулінарній академії Ле Кордон Блю. Багато хто працює шеф-кухарями у найкращих українських та європейських ресторанах, хтось навіть відкрив власні заклади, проте проте Катерина поки що поставила свою мрію “на стоп” і з головою поринула у материнство.