|
11.06.2024 14:04

У матусі королеви і донечки принцеси: Лілія Ребрик показала своїх супермодних трьох доньок – всі на стилі

Протягом своєї багаторічної телевізійної кар’єри ведуча та актриса Лілія Ребрик неодноразово демонструвала глядачам неймовірно стильні та модні образи, які підбирала сама та разом зі стилістами каналу. З її вбрання можна вже надрукувати повноцінний модний журнал, де моделлю буде лише телезірка. А напередодні Ребрик показала відео, на якому можна побачити ще трьох юних модниць.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий з дочками

Так, у мікроблозі ведучої телеканалу Дім, яка у березні 2024 року народила третю доньку, з’явилася кумедне відео, на якому сама багатодітна мама Лілія Ребрик та одразу три її дочки – 12-річна Діана, 5-річна Поліна та маленька Адель, якій 15 червня виповниться 3 місяці. Старша дівчинка з’явилася в кадрі зі стильним костюмом брюки молочного кольору в тонку вертикальну смужку, який складався з об’ємних штанів і жакета. Доповнили образ чорний топ та масивні кросівки.

Середня Поля постала в милому костюмі з шортами та вкороченою курткою. Доповнили аутфіт чорна футболка з яскравим принтом, білі шкарпетки та сандалії. Малюка Адель мама вбрала у сукню з рюшами рожевого кольору, шкарпетки з мереживами та в бант. Сама багатодітна мама постала в кадрі у довгій вільній сукні блакитного відтінку.

“У матусі королеві та донечки принцес”, “Неможливо відірвати очей від такого милого та позитивного відео! Які чудові дівчатка”, “Які ж гарні україночки наші”, “Діана поряд із цими малячками така доросла видається. Усі чотири – гарнюні”,- писали у коментарях.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик та Андрій Дикий у шлюбі 12 років. Пара познайомилася на конкурсі “Танці із зірками”, де виступали у парі. І хоча їм уже тоді приписували роман, стосунки між партнерами почалися трохи згодом. На момент доленосної зустрічі обидва артисти були у стосунках. У Лілії Ребрик був бойфренд, Андрій жив із танцівницею Іриною.