|
11.06.2024 19:18

Рожевий топ і чорні шорти: Настя Каменських без макіяжу і зачіски похизувалася соковитою фігурою в спортзалі

Співачка Настя Каменських неодноразово розповідала про свою нескінченну боротьбу із зайвою вагою. Протягом усієї своєї творчої кар’єри знаменитість увесь час кидалася в крайнощі, то набере ваги, то через короткий проміжок часу кардинально схудне. За роки у артистки вже було вироблено цілу програму, засновану на жорсткому режимі харчування, а також на регулярних силових тренуваннях у спортзалі. Щоранку багато років поспіль Настя Каменських починала з пробіжки, а потім протягом дня добивала фізичне навантаження тренажерами. Проте, варто було артистці трохи розслабитись, як зайві кілограми знову поверталися. І так до безкінечності.

В одному з інтерв’ю, коли Настя ще була в Україні, вона зізнавалася, що зуміє привести себе у форму будь-якої миті, але для цього їй потрібно спочатку упорядкувати свій емоційний стан. Переїхавши за кордон, співачка вирішила, що час настав.

Настя Каменських у стильній формі показала, як тренується у спортзалі

Так, напередодні Настя Каменських оприлюднила фотографії зі спортзалу, на яких позувала у рожевому топі та модних чорних шортах. У коментарі під своїм попереднім постом співачка зізналася, що докорінно переглянула своє ставлення до спорту і замість виснажливих силових тренувань про жорстку дієту стала використовувати легші навантаження.

Тепер Настя займається плаванням, вправами для спини, йогою та розтяжками. Проте найбільше увагу співачка приділяє своєму харчуванню, яке вже стало її способом життя. Також Каменських почала практикувати вправи з правильного дихання та постави. Результат буде не такий швидкий, але незмінний.

“Тепер мої заняття спортом спрямовані не лише на досягнення естетики тіла, а й на постійне покращення здоров’я”, – написала на завершення Настя.

А поки Каменських упорядковує свої форми, її чоловік Потап на іншому кінці світу теж відновив тренування.

Потап вразив змінами у зовнішності