Рубрики: Новини
12.06.2024 15:13

Після розлучення з Камалією став виглядати молодшим на 30 років: як змінився 68-річний мільярдер Захур

Співачка Камалія показала свого колишнього чоловіка – 68-річного пакистанського мільярдера Мохаммада Захура. Відео було знято під час прогулянки з дітьми Лондонським парком.
Поділитися

У 2023 році, коли співачка Камалія повідомила про розлучення із впливовим чоловіком – мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром, багато шанувальників були дуже здивовані, адже зовні пара завжди виглядала щасливою. Тоді в коментарі артистка зазначила, що незважаючи на розставання, вони із Захуром, як і раніше, залишаються друзями та партнерами в бізнесі і продовжуватимуть разом ростити у коханні та турботі спільних дочок – двійнят Арабеллу та Мірабеллу.

Камалія показала колишнього чоловіка Захура, який дуже помолодшав

Після повідомлення про розлучення Камалія більшу частину часу почала проводити в Україні, тоді як Захур із дочками продовжує жити у Великій Британії. Час від часу співачка приїжджає до них у гості, де вони разом проводять час. Так, напередодні у мікроблозі артистки з’явилися відео, які було знято під час прогулянки родини у Лондонському парку.

У кадрі можна побачити 68-річного Мохаммада Захура, який після розлучення з українською співачкою навіть похорошів. Мільярдер виглядає струнким і дуже молодим. Він жартує та посміхається і виглядає дуже щасливим.

Камалія показала колишнього чоловіка Захура, який дуже помолодшав
Камалія показала колишнього чоловіка Захура, який дуже помолодшав

Нагадаємо, що Камалія та Мохаммад Захур прожили у шлюбі майже 20 років. За цей час співачка зуміла зробити карколомну кар’єру в Україні і багато гастролювала за кордоном. Багатий чоловік ні в чому не відмовляв молодій дружині – збудував розкішний особняк неподалік Києва, відкрив стайню, де Камалія могла займатися своїм улюбленим захопленням. Співачка завжди хизувалась на публіці у найрозкішніших вбраннях та прикрасах. Вони багато подорожували світом. А коли в сім’ї з’явилися довгоочікувані дочки, то стали найщасливішими батьками.

Камалія показала колишнього чоловіка Захура, який дуже помолодшав

Так могло продовжуватися ще довго, але у 2023 році союз відомої української співачки та пакистанського мільярдера розпався.