|
12.06.2024 17:07

Кароль – черешню, Могилевська – полуницю, а Зібров усе, що можна з’їсти: що вирощують на своїх городах зірки

На своїх присадибних ділянках, крім красивих газонів з ландшафтним дизайном та величезною кількістю заморських квітів, багато українських зірок виділили місце під город. Кожен сезон знаменитості із задоволенням вихваляються врожаєм і демонструють у соцмережах все, що виросло у них у садах та городах.

Так, у 2023 році Павло Зібров зібрав цілий колаж із фото фруктів та ягід, які саморучно виростив у своєму саду. Груші та сливи різних сортів, полуниця, малина, черешня, голубина, ожина, смородина чорна та червона – все це Зібров щороку збирає на своїй ділянці.

Українські зірки показали, що вирощують на своїх ділянках за містом
Українські зірки показали, що вирощують на своїх ділянках за містом

Тіна Кароль, у якої невеликий сад та город недалеко від Києва вже встигла похвалитися у 2024 році своєю полуницею та черешнею. Так само на городі співачки ростуть помідори та огірки.

На заміській ділянці дачі Лілії Ребрик та Андрія Дикого ростуть не тільки ягоди – малина та смородина, а й багато фруктів – яблука та груші, а також є грядки із зеленню та овочами. Щороку зіркова пара збирає великий урожай, за що завжди отримує “лайки” від підписників.

Українські зірки показали, що вирощують на своїх ділянках за містом

А у 2024 році до зіркового клубу “садівників-городників” неочікуванно  приєдналася співачка Наталія Могилевська, яка придумала оригінальний спосіб вирощування полуниці. Артистка у великі прямокутні лотки і розставила збоку вхідних сходів. Тепер кожен може зірвати ягідку дорогою до будинку. Зазначимо, що це виглядало дуже оригінально. Гарний дизайн з користю та економією простору.

А що ви думаєте з цього приводу?