|
13.06.2024 13:07

Зірковий чоловік, дитина та новий ніс: Репяхова підвела підсумки своїх 30-ти років – мрії збуваються

Катерина Репяхова – четверта дружина Віктора Павліка. На відміну від усіх попередніх, вона була його відданою фанаткою з дитинства і не пропускала жодного концерту у своєму рідному Дніпрі, а коли переїхала до Києва, то їздила на його виступи вже в інші міста. На одному з таких концертів і відбулося їхнє знайомство, яке переросло у таємний роман, а потім і у шлюб. Звичайно ж, це просто випадковість і все “відбулося само собою”, як співається у відомій пісні Віктора Павліка, проте в завзятості досягнення своїх цілей Каті не можна відмовити.

Так, сьогодні, 13 червня, Катерина Репяхова відзначає свій 30-річний ювілей. Як справжня блогерка, дівчина вирішила оформити його в барвистий пост і коротко розповісти свою історію – від 20-річної Каті з Дніпра, яка мешкає у гуртожитку до дружини відомого артиста, який присвячує їй пісні та від якого вона народила сина.

“10 років, як одна мить! Життя, куди ти летиш? Я не здогадуюсь”,- написала Репяхова.

І справді, за останні три роки в житті Каті сталося чимало значних подій. По-перше, вона стала мамою, про що завжди мріяла, по-друге, нарешті позбавилася свого носа і переробила підборіддя – пластика була її давньою мрією, по-третє, Репяхова здобула фінансову незалежність і тепер сама заробляє непогані гроші за допомогою свого блогу в Instagram та від продажу дитячих товарів під власним брендом в особистому онлайн-магазині.

Від гуртожитку №7 до дружини Павліка: Репяхова підбила підсумки за 10 років

Сьогодні дружина Павліка ні в чому собі не відмовляє і завжди робить те, що вважає за потрібне, за що неодноразово наривається на критику від користувачів Мережі. Репяхова не мовчить, а завжди відповідає. Від скромної 20-річної дівчини з Дніпра з гуртожитку №? не лишилося й сліду. Мрії збуваються!