|
13.06.2024 14:06

Брежнєва знову одягла окуляри, але не перетворилася на Галушку: вже не та дівчинка з маленького містечка

Колись давно одна з майбутніх солісток “ВІА-Гри” була скромною дівчиною Вірою Галушкою із багатодітної родини з невеликого містечка на Дніпропетровщині. Зовні вона була зовсім непомітною і носила коротку стрижку та окуляри. Вже потім, коли дівчина познайомилася зі своїм першим чоловіком – чи то спортсменом, чи то підприємцем (у різних джерелах говориться по-різному) Віталієм Войченком, то чоловік наполягав, щоб Віра здобула вищу освіту і позбавилася очок.

Віра Брежнєва знову одягла окуляри

В одному з інтерв’ю чоловік Брежнєвий стверджує, що це він став автором її образу, що завдяки йому Віра Галушка кардинально змінилася, після чого її взяли у “ВІА-Гру”. Зазначимо, що ці стосунки тривали недовго, коли на горизонті з’явився більш забезпечений бізнесмен із Дніпра – Михайло Кіперман, Віра написала прощальну записку своєму громадянському чоловікові, забрала їхню спільну доньку та пішла.

Віра Брежнєва знову одягла окуляри

Далі життя та кар’єра співачки розвивалася дуже стрімко – друге заміжжя, народження доньки Сари, роман із продюсером “ВІА-Гри” Костянтином Меладзе, розлучення з мільярдером Кіперманом, таємне весілля з Меладзе, сольна кар’єра та знову розлучення.

ВІра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Сьогодні 42-річна Віра Брежнєва самотня, але, як і раніше, хороша і сповнена нових планів. Так, напередодні співачка знялася у новій фотосесії, на якій з’явилася у надзвичайно незвичайному образі. Віра знову одягла окуляри в металевій оправі, як була в неї раніше, але зовні це вже не та Віра Галушка з маленького містечка на Дніпропетровщині, а справжня діва.

У кадрі Брежнєва з’явилася у кількох ретро-образах із штанами, сорочкою, футболкою-поло у сітку, кедах та великих окулярах. Доповнили образ масивних прикрас. “Нове”, – підписала кадри Брежнєва та вказала фотографа Ярослава Бугаєва.

Зазначимо, що виглядали знімки Віри Брежнєвої у новому амплуа дуже стильно! А що ви скажете з цього приводу?