Рубрики: Новини
16.06.2024 14:59

На кого Христина Соловій проміняла Сергія Жадана? Увела його із родини, а потім сильно закохалася в іншого

Христина Соловій розповіла про своє минуле з Сергієм Жаданом. Не встигла пара повідомити, що вони разом, як їхні дороги розійшлися назавжди.
Поділитися

3 роки тому вперше з’явилися чутки про те, що Христина Соловій та поет Сергій Жадан. Ця історія набувала скандального відтінку, адже письменник на той момент був одружений. Не пройшло і декількох місяців, як стало відомо про розлучення пари.

На усі запитання стосовно імовірних романтичних відносин і Христина, і Сергій відповідали різко та із запереченням. Але як з’ясувалося, це була неправда. Артистів дійсно пов’язувала близькість, яка невдовзі після початку співпраці між ними виникла.

Христина Соловій розповіла про своє розставання з Сергієм Жаданом

Христина Соловій розповіла про своє розставання з Сергієм Жаданом

Лише після розставання з письменником Христина Соловій зізналася, що дійсно вступила у стосунки з одруженим чоловіком, хоча не мала сильних почуттів до нього. Тим не менш, дистанція між ними скорочувалася і незабаром взаємини набули серйозного характеру.

На той момент Соловій та Жадан були нерозлучними: вони давали разом концерти, проводили прес-конференції, складали пісні та музику, гуляли містом, що згодом і стало причиною зливу їхніх фотографій до мережі. Зокрема, користувачка наштовхнулася на зіркову пару, коли ті рухалися під руку вздовж узбережжя. Даний кадр і став таким собі неофіційним доказом їхнього роману.

В інтерв’ю Маші Єфросиніній Христина Соловій зізналася, що покинула Сергія Жадана через іншого. Мовляв, закохалася. Особистість нового обранця Христина не розкриває, як і не розповідає про те, коли все закрутилося. Але стало очевидно, що дівчині довелося робити вибір.

Сергій Жадан досі не дав офіційної реакції на інтерв’ю своєї колишньої, хоча в мережі декілька разів дав зрозуміти, що вражений її вчинком.