|
16.06.2024 18:59

Екс-дружина Дзідзьо Славія зізналася, чи підтримує спілкування з ним після розлучення: “Як з ним легко”

Так, колись ці двоє були не розлий вода. Вони розпочали свої стосунки ще з юних років, тому спостерігали за розвитком одне одного. Ба більше, вони навіть намагалися будувати кар’єру музичному гурті разом. Але пізніше шоу-бізнесі їхні дороги розійшлися.

Славія вийшла заміж за свого коханого і стала дома господинею. Вона продовжувала мріяти про зіркове життя і навіть таємно від чоловіка намагалася проходити кастинг. Однак, Михайло був проти цього. Його основним аргументом було не бажання мати конкурента вдома. У пари не було спільних дітей, і вони не повінчалися.

Пізніше з’явилася інформація, що останні декілька років перед розлученням Ярослава вже була з іншим чоловіком. Славія так і не спростувала дану інформацію, але серйозно посварилася з журналістом, який її поширив.

Колишня дружина Дзідзьо Славія розповіла, які в них стосунки зараз

Славія розповіла, як зараз спілкується із колишнім чоловіком Дзідзьо

Під час розлучення Славія не претендувала на майно, яке нажила зі співаком у шлюбі. Він натомість подарував їй розкішну квартиру на березі озера. Як зʼясувалося потім, вони все ж таки змогли знайти шлях до серця одне одного.

У новому інтерв’ю Славія розповіла, що вони залишилися добрими друзями, і можуть спілкуватися годинами.

“Мені подобається Михайло як друг. Він дуже класний в дружбі, приділяє багато уваги людям, які поруч. Причому друзям приділяє більше уваги, ніж рідним. Я завжди думала: “Як класно бути Михайловим другом, як з ним легко”. Бо вдома він зовсім інший. Але Михайло пояснював, що коли мама сварить свою дитину, то не означає, що вона її не любить. Казав сприймати його критику за любов. Я так і сприймала”, – додала вона.

У своєму минулому коментарі Славія зізнавалася, що отримала дзвінок від колишнього на день народження і навіть подумала його не прийняти, але врешті-решт не змогла проігнорувати Михайла навіть у той момент, коли на неї чекали гості.