Рубрики: Новини
18.06.2024 14:23

Життя одне: Маша Єфросиніна у розпалі спекотного літа зістригла довге волосся – як виглядає теледіва зараз

Українська ведуча Маша Єфросиніна більше не відкладає життя на потім і робить зі своєю зовнішністю все, що забажає. Захотіла підстригтися - і зробила!
Поділитися

Телеведуча Маша Єфросиніна завжди стежила за своїм зовнішнім виглядом. У знаменитості були найстильніші вбрання, дорогі прикраси та модні зачіски. Однак після початку війни Марія переключилася на інші важливі справи і деякий час не звертала увагу на свій зовнішній вигляд. Згодом усе змінилося, і тепер 45-річна Марія Єфросиніна вирішила більше не відкладати життя на потім і вирушила до салону краси.

Так, у своєму мікроблозі найстильніша зірка на українському телебаченні Маша Єфросиніна оприлюднила “сториз”, де жартівливо розповіла про своє рішення кардинально змінити зачіску.

Єфросиніна зістригла довге волосся і показала, як тепер виглядає

“Погодьтесь, тільки ідіотка напередодні спекотного літа вирішить зістригти довжину, яка ідеально збирається в пучок”, – написала Марія під першим знімком, на якому позує в модних джинсах, трикотажній футболці, кросівках із пучком на голові.

Далі в мікроблозі з’явилося друге фото, де Марія вже з новою стильною зачіскою.

“І я згодна. Але життя одне. І зовнішність я більше не відкладаю на потім”, – написала Єфросиніна.

Єфросиніна зістригла довге волосся і показала, як тепер виглядає

У коментарі теледіва розповіла, що не могла проґавити можливість, перебуваючи у Кракові (Польща), побувати у свого улюбленого стиліста, яка за ці два роки є автором усіх її модних зачісок.

Нагадаємо, крім стильних образів, Марія Єфросиніна любить носити дорогі прикраси класу-люкс. Нещодавно всі обговорювали її модне вбрання, в якому вона з’явилася на своєму 45-річчі. Костюм із сріблястими паєтками від відомого українського бренду коштувало 17 тисяч гривень, а люксовий браслет на руці іменинниці майже 300 тисяч гривень.

Єфросиніна показала, у чому відсвяткувала своє 45-річчя
Єфросиніна показала, у чому відсвяткувала своє 45-річчя