|
18.06.2024 17:45

Забрав доньку у матері-москвички в іншу країну: Мурат Налчаджиоглу залишив колишню Ані Лорак на самоті

Шлюб українки Ані Лорак та турка Мурата Налчаджиоглу розпався через 8 років після весілля через систематичні зради бізнесмена, який не соромився з’являтися на публіці з іншими дівчатами, доки артистка була на гастролях. Співачка не стала роздмухувати гучний скандал, а просто тихо розійшлася, причому, подружжю вдалося зберегти добрі дружні стосунки заради єдиної дочки Софії. Дівчинка переважно проводить час із мамою в Москві, але дуже часто зустрічається з батьком, який навіть після початку війни залишився жити в Україні.

Як виглядає донька Ані Лорак від турецького бізнесмена Мурата

Так, напередодні Мурат оприлюднив фотографії, на яких позував у машині разом із донькою. Зважаючи на все, після її дня народження, Налчаджиоглу вирішив забрати 13-річну Софію у мами-москвички і провести разом з нею відпустку. Для відпочинку бізнесмен як завжди вибрав Туреччину, де живуть бабусі, тітки та дядьки Софії.

Мурат Налчаджиоглу показав, як відпочиває з дочкою від Лорак у Туреччині

Зважаючи на все, компанію їм склала нова пасія Мурата, з якою він нібито розійшовся – модель Анастасія Фоксі. Дівчина оприлюднила знімки з того ж готелю, де знаходиться Налчаджиоглу зі своєю дочкою. До речі, Соня вже знайома з коханою батька. Взимку, коли дівчинка відпочивала з ним в Арабських Еміратах, то весело проводила час із Фоксі та компанією.

Мурат Налчаджиоглу показав, як відпочиває з дочкою від Лорак

Цікаво, чи взяла на відпочинок модель свого сина від колишніх стосунків, чи приїхала одна? Нагадаємо, що поки Соня проводить час зі своїм батьком у Туреччині, її мама Ані Лорак, яка так і продовжує мовчати про війну, спокійно працює в Росії – дає концерти, знімається у шоу-програмах та записує нові кліпи.