|
19.06.2024 09:59

Куди зникла Софія Ротару? Сім’я співачки вибралася за кордон, але сама зірка зробила несподіваний вибір

Уся родина легендарної Софії Михайлівни Ротару вельми активна в соціальних мережах, тому певні зміни, що відбувається в родині можна відслідковувати в інтернеті. Зокрема, майже усі члени сімейства виходять на зв’язок у річницю смерті Анатолія Євдокименка.

При цьому останні 3 роки Софія Ротару в свою чергу майже припинила підтримувати зв’язок з власними фанатами, не дає ніяких коментарів та інтерв’ю. Зокрема, вона промовчала навіть тоді, коли шанувальники дуже чекали від неї якоїсь позиції.

Сім’я Софії Ротару розповіла, де вони та чим займаються

Сім’я Софії Ротару розповіла, де вони та чим займаються

Вже пізніше і концертний директор зірки, і її друзі заявили, що насправді співачка дуже хвилюється за Україну, підтримує її і має благодійний фонд. Дана інформація ще неодноразово підтверджувалася. Тим часом ворожа сторона також намагалася зробити зірку на свою сторону через відвертий шантаж. А в російській пресі з’являлися різноманітні плітки на рахунок Софії Михайлівни, вельми неприємного характеру.

Але за останніми даними, онуки та невістка зірки перебувають за кордоном. Зокрема Анатолія в документ втік з України в 2022-у, Соня перебувала в США, але зараз переїхала в Італію, а Світлана Євдокименко поїхала на зустріч з донькою. Руслан Євдокименко повідомляє, що він в Україні, але є імовірність, що він все ж таки виїжджав.

На рахунок місцезнаходження співачки в свою чергу розповідали її колеги та друзі. Наприклад, Лайма Вайкуле заявила, що Софія Михайлівна не евакуювалася з України, і просто переїхала до Львова, де проживала деякий час. Пізніше вона повернулася до свого маєтку.

Ця інформація, імовірніше за все, відповідає дійсності, адже артистка виходила на зв’язок з кладовища біля могили свого покійного чоловіка, а також їздила на свою малу батьківщину.

Нагадуємо, що у 2022-у родина вперше за багато років потрапила в гучний скандал: Руслан та Анатолій Євдокимкнко намагалася перетнути кордон незаконно, через що були затримані відповідними службами.