Рубрики: Новини
19.06.2024 18:36

Лілія Ребрик зі стилістами показала, як красиво приховати тимчасові недоліки фігури – матуся на стилі

Телеведуча, актриса та багатодітна мама Лілія Ребрик продемонструвала стильний яскравий образ, який підкреслив усі достоїнства її красивої жіночної фігури.
Поділитися

Три місяці тому у березні 2024 року телеведуча та актриса Лілія Ребрик втретє стала мамою. Про свою вагітність знаменитість оголосила майже на останніх термінах вже з’явившись на фотографіях з помітно округлим животиком. До цього про вагітність Лілії Ребрик ніхто не здогадувався, хоч зірка регулярно виходила в ефір телеканалу Дім.

Лілія Ребрик показала свій розкішний заміський будинок

А через кілька тижнів після появи доньки, Лілія знову з’явилася в студії, де стала демонструвати неймовірно стильні вбрання. В одному з інтерв’ю ведуча визнавалася, що досі не прийшла до булих форм, проте зараз її це зовсім не турбує. Чоловік – Андрій Дикий продовжує її захоплюватися, а стилісти каналу зробили все, щоб візуально приховати тимчасові недоліки фігури.

Так, напередодні знаменитість оприлюднила фотографії, де позувала у яскраво-жовтому комплекті, який складався з довгої сукні з напівпрозорої тканини та об’ємної сорочки, одягненої зверху. Судячи з реакції підписників, образ молодої багатодітної мами справив на них неперевершене враження.

Зазначимо, що професійні стилісти для того, щоб візуально приховати недоліки фігури, часто вдаються до відомих прийомів. По-перше – багатошаровість образу, який відволікає увагу до деталі. По-друге – вертикальні лінії (в даному випадку розстебнута сорочка), які подовжують силует. По-третє – монохромність образу – коли весь одяг виконано в одному кольорі.

Зверніть увагу, всі ці хитрощі застосовувалися і в останніх образах Лілі Ребрик у студії.

Лілія Ребрик показала, як красиво сховати недоліки фігури