|
19.06.2024 19:11

Ілона Гвоздьова видала таємницю зірки “Дизель шоу” Євгена Сморигіна: виїхав за кордон в теплі краї

Відома українська хореографиня Ілона Гвоздьова та актор популярного гумористичного проєкту “Дизель шоу” Євген Сморигін разом відправилися до Болгарії. Зірки долучилися до організації дитячого табору, не тільки взявши участь в розважальних програмах, а також зайнявши місце в журі на фестивалі UA Talents Show.

Євген виступив перед дітьми зі своїм популярним образом бабусі. Він чудово відомий і дітям, і їхнім батькам, оскільки Сморигін грає цю роль вже понад 20 років. За цей час змінився гумор, декілька разів переосмислювався образ бабусі. Але звична харизма та неймовірний талант Сморигіна залишаються на неймовірному рівні.

Євген Сморигін пояснив свій виїзд з України

Виступати перед дітьми Євген обожнює. Це один з найкращих глядачів, який розуміє глибину та суть гумору, а не вдається до суб’єктивної критики. Юного глядача Сморигін розуміє дуже добре, оскільки сам є батьком трьох дітей — синів Олексія й Олександра та доньки Єлизавети. Разом із дружиною Лідією вони живуть біля Києва.

Що стосується Ілони Гвоздьової, то хоча в Болгарію вона також завітала по роботі, але взяла із собою доньку Валерію. Таке рішення зірка прийняла через те, що робота ніколи не закінчується, а діти невпинно дорослішають. Ілона хоче запам’ятати якомога більше моментів разом, доки має змогу частіше бути поруч.

Євген Сморигін пояснив свій виїзд з України

Шанувальники надзвичайно цінують Ілону за її щирість, чесність та відкритість. Приміром, у 2023 році танцівниця, незадоволена природними параметрами, вирішила збільшити свої принади. Гвоздьова не вважає пластичні операції чимось поганим, коли вони допомагають людині почуватися впевненіше.

Ілона зазначила, що на такий крок наважилася саме для того, щоб знову відчувати себе жінкою, а не старшою сестрою доньки. Готуючись до операції, вона не боялася хейту чи осуду. Втім, шанувальники підтримали хореографиню, а продемонстрований результат вразив своєю красою та професіоналізмом хірурга, який виконував роботу.