|
20.06.2024 09:31

Трохи перестарався з красою: 52-річний Микола Тищенко приголомшив зовнішнім виглядом – зате без зморшок

Ресторатор та бізнесмен Микола Тищенко, який завоював широку популярність у кулінарному шоу МастерШеф та інших популярних проектах, після того, як подався в політику та став депутатом від партії “Слуга народу”, перетворився на справжній мем. Його смішні, а часом навіть безглузді висловлювання досі обговорюють у Мережі, як і його зовнішність.

Микола Тищенко приголомшив зовнішнім виглядом

Так, напередодні 52-ліній Микола Тищенко з’явився на Ютуб-каналі ASATrьопс, де відповів на багато питань щодо його діяльності. Однак, багато глядачі звернули увагу на його обличчя, що помітно змінилося.

Микола Тищенко приголомшив зовнішнім виглядом

Зважаючи на все, ресторатор надто зловжив уколами краси. Звичайно ж, зморшок Микола повністю позбувся, зате тепер його просто неможливо впізнати. Від колишнього образу не залишилося сліду.

“Що у нього з обличчям? Виглядає гірше, ніж отруєнь Ющенка”, – писали у коментарях під відео.

Зазначимо, що захоплюватися уколами краси екс-суддя МастерШеф, який завжди стежив за своєю зовнішністю, почав давно. Це стало помітно за його фотографіями у Instagram. І якщо раніше це були мінімальні коригування ботоксом та гіалуроновою кислотою, то зараз 53-річний Микола Тищенко, зважаючи на все, вирішив взятися за свою красу ґрунтовно, що й призвело до характерних набряків.

Микола Тищенко приголомшив зовнішнім виглядом

Екс-суддя МастерШеф настільки змінився зовні, що тепер його не впізнають навіть колеги – Ектор Хіменес Браво та друзі-кухарі. А що ви скажете з цього приводу?

Нагадаємо, що у січні 2024 року стало відомо, що одіозний депутат, ресторатор та ведучий Микола Тищенко офіційно розлучився зі своєю молодою дружиною Аллою Баранівською. Пара прожила разом 10 років. У сім’ї росте син Давид. Одну з причин розлучення Тищенко вказав – неможливість проживання разом – Алла з дитиною перебуває в Ужгороді, Микола у Києві.