|
20.06.2024 19:58

З вусами чи без? Який стиль більше пасує Юрію Горбунову: одна деталь і Осадча не вийшла б за нього заміж

У продюсера та ведучого Юрія Горбунова професійна акторська освіта. Багато років, ще до зустрічі з Катею Осадчою, він служив в Івано-Франківському театрі, де й познайомився зі своєю першою дружиною Людмилою, яка працювала там же в балетному колективі. Пізніше, переїхавши до Києва, Юрій Горбунов потрапив на телебачення. Спочатку він вів програму, в якій розповідалося про моду, а потім став ведучим популярного ранкового шоу у парі з Машею Єфросініною. Так розпочався зліт його телевізійної кар’єри.

Юрій Горбунов і Катя Осадча

Нині Юрій Горбунов один із найпопулярніших ведучих. У парі зі своєю другою дружиною Катею Осадчою він веде усі рейтингові програми на ТБ, де з’являеться у неймовірно стильних та елегантних образах, які вже стали його візитною карткою.

Чого не можна сказати про кіно, де Юрій Горбунова можно побачити у різних, часом навіть несподіваних образах. Так, у гумористичному серіалі “Скажені сусіди”, актор засвітився не лише у ролі продюсера, а й у ролі кумедного сільського тамади Назарія Запухляка, який шукає будь-яку можливість підзаробити грошей у селі, через що часто потрапляє у безглузді та дуже смішні ситуації.

Юрій Горбунов показав новий стиль з вусами і довгим волоссям

Для героя Горбунова підібрали відповідний образ – перуку з довгим волоссям та накладні густі вуса, в яких відомого шоумена практично не впізнати, зате цей смішний образ точно передає характер героя. Щоправда, Каті Осадчій, навряд чи сподобався такий Горбунов.

Юрій Горбунов показав новий стиль з вусами і довгим волоссям

Є ще одна важлива роль у Юрія Горбунова, яку він вважає найголовнішою у своєму житті – це роль люблячого чоловіка, дбайливого батька та дідуся. Фотографії, на яких Юрій разом із дітьми – синами від Каті Осадчої – Іваном та Данилом завжди викликають розчулення з Мережі.

Юрій Горбунов показав, як зустрічається із синами після розлуки