|
20.06.2024 21:07

“Я нікому не платила”: Ірина Пруднікова із “МастерШеф-13” розповіла, чому не має власного ресторану

Одна з найбільш яскравих і талановитих учасниць “МастерШеф” Ірина Пруднікова регулярно відповідає на питання підписників щодо свого життя та участі в проєкті. Цього разу кулінарка написала великий пост, в якому торкнулася кількох тем, про які найчастіше писали шанувальники фіналістки 13 сезону.

Найперше Ірина спростувала чутки про те, що комусь потрібно платити для участі в шоу. Пруднікова потрапила на проєкт, як і всі інші учасники — через заповнення анкети й кастинг. Власний блог вона почала вести задовго до “МастерШеф”. Можливо, певна публічність та демонстрація своїх талантів зіграли роль у відборі.

Пані Ірина зазначає, що вона самовпевнена, але не вважає це поганим та не збирається змінюватися. Саме через це Пруднікова не хоче працювати на когось, бо все життя вона відповідала за себе сама. Після 24 лютого її життя значно змінилося, через що довелося починати все майже з нуля у новому місті.

Щодо вибору Вінниці Ірина зазначає, що так просто склалися обставини. Вона не обирала певне місто, а просто натрапила на рекомендацію квартири та домовилася про її перегляд із рієлтором. Після цього вона залишилася там з родиною. Але син Пруднікової зараз живе окремо зі своєю коханою. Саме вони доглядали молодшу доньку кулінарки Аріну, поки Ірина проходила через всі труднощі та виклики “МастерШеф-13”.

Ірина Пруднікова розповіла про життя після проєкту

Після завершення проєкту кулінарка відчуває тільки позитивні емоції. Найбільше Ірині сподобався фінальний конкурс, на якому спільно з Владиславом Кецмуром вони боролися проти Аліни Бурик та Альони Московченко за вихід до вирішальної битви. І хочу за крок до суперфіналу жінка поступилася, вона не засмучена результатом.

До речі, з переможницею 13 сезону Аліною Бурик Ірина продовжує спілкуватися досі. Цьому сприяє не лише спільне захоплення та одні спогади, але й проживання в одному місті. З іншими учасниками Пруднікова тримає зв’язок не так часто, оскільки у кожного є своє життя та власні плани на нього.

Ірина Пруднікова розповіла про життя після проєкту