|
20.06.2024 22:09

“Ор стояв до Борисполя”: травесті-діва Монро розповіла про те, що її сусіди не соромляться робити публічно

Шанувальники травесті-діви Монро цінують її не лише за красу та розкішні образи, але й за неймовірну щирість у думках та висловлюваннях. В одному зі своїх дописів зірка розповіла про надмірну напругу, яку помічає в суспільстві. Зірка зазначає, що регулярно бачить публічні сварки між своїми сусідами, причому часто вони призводять до того, що доводиться викликати правоохоронні органи, бо дискусія переходить розумні межі.

Травесті-діва Монро розповіла про агресію, з якою постійно стикається

Також Монро відзначила, що занадто часто чує мат. Звісно, вона й сама може іноді використати “міцне слово”, але дозволяє собі це дуже дозовано. А ось в суспільстві нецензурна лексика перетворюється на невіддільну частину діалогу. Причому часто її можна почути не лише від дорослих людей, але й від підлітків. І хоча напруга в тих обставинах, в яких ми всі живемо, є зрозумілою, Монро натякає, що варто бути добріше.

Спроба знайти позитив в буденних речах

Звісно ж, складна ситуація навколо впливає й на емоційний стан самої травесті-діви. Зірка зізнається, що іноді у неї просто немає сил хвилюватися, тому вона просто міцно спить та не чує навіть сповіщень повітряної тривоги. А зберегти хороший настрій та позитив Монро допомагають її улюблені кицьки та ароматна ранкова кава зі смачним бутербродом.

Травесті-діва Монро розповіла про агресію, з якою постійно стикається

Також травесті-діва наголошує, що людині необхідно прислуховуватися до своїх станів. І якщо з’являється відчуття фізичної слабкості, втоми, хоча людина не захворіла, то варто дати влаштувати для себе відпочинок. Саме так і зробила Монро після сніданку: просто лягла та трішки полежала. В іншому випадку, якщо постійно переносити гіпервтому на ногах, то можна просто не витримати не тільки фізично, але також психологічно.

Травесті-діва Монро розповіла про агресію, з якою постійно стикається

Також травесті-діва спеціально зняла себе без фільтрів та показала свій нинішній стан, який їй не подобається в дзеркалі. Таким чином Монро захотіла підтримати тих людей, котрі також незадоволені власним відображенням. “Все тимчасово”, — підписала світлину знаменитість, а також продемонструвала себе уже за кілька годин з повним мейком.