|
20.06.2024 22:44

Перспективний 66-річний підліток: Павло Зібров приготувався до незвичного святкування свого дня народження

Павло Зібров – це не просто співак, а справжня легенда української сцени. За свою кар’єру він випустив десятки хітів, що стали невіддільною частиною культурного надбання України. Його неповторний голос, харизма та талант роблять кожен новий проєкт артиста незабутнім. До свого 67 дня народження співак вирішив випустити трек у співпраці з популярним гуртом KOLABA, який зібрав понад 60 мільйонів переглядів на YouTube.

Павло Зібров випустив нову пісню

Все нове — добре забуте старе

Саме так можна було б сказати про анонсовану композицію. Та насправді оригінальну пісню “День Народження”, випущену понад 30 років тому, досі чудово знають як дорослі, так і малі. Вона часто звучить на святах та урочистостях. Проте легендарний співак із гуртом KOLABA вирішили зробити цю композицію більш сучасною.

Нова хвиля української музики

KOLABA — це сучасний музичний дует, який швидко набирає популярність завдяки своїм інноваційним підходам до аранжування відомих хітів. Їхня співпраця з такими зірками, як Павло Зібров, демонструє, що музика не має вікових обмежень і може об’єднувати різні покоління. До слова, з артистом гурт уже співпрацював раніше над іншими його треками. Зокрема, кліп до оновленої версії пісні “Хрещатик” зміг зібрати понад мільйон переглядів на YouTube та сподобався шанувальникам як аудіально, так і візуально.

Павло Зібров випустив нову пісню

Молодість — не цифра в паспорті, а стан душі

Павло Зібров доводить, що знаменитостям ніколи не пізно пробувати щось нове, експериментувати зі стилем та підходом до творчості. Його оновлена версія “Дня Народження” отримала не лише осучаснене звучання, але й селфі-кліп! До унікального проєкту долучилися понад 20 видатних зірок, які таким чином хотіли висловити повагу до Павла Зіброва, який був одним із першопрохідців на українській музичній сцені.