Рубрики: Новини
21.06.2024 15:02

Андрій Джеджула вперше висловився про розлучення екс-дружини Санти Дімопулос з багатієм: “Погана новина”

Популярний український телеведучий та шоумен Андрій Джеджула вперше відреагував на новину про завершення шлюбу колишньої дружини Санти Дімопулос.
Поділитися

Зірку це стосується напряму, адже його старшого сина тривалий час виховував саме обранець артистки. Окрім того, чоловіки добре знайомі і неодноразово спілкувалися між собою, так як питання виховання дитини вимагало певного регулювання та домовленостей.

Нагадуємо, що місяць тому Санта повідомила про своє розлучення. Підписники вже тривалий час підозрювали пару у тому, що відбувається дещо недобре. Зокрема, така думка виникла через раптово поїздку Санти до України, а також тривалі канікули її сина разом з батьком.

Як з’ясувалося, артистка навіть вперше зв’язалася за тривалий час з колишнім чоловіком, адже обставини даного вчинку вимагали.

Андрій Джеджула прокоментував розлучення колишньої дружини Санти Дімопулос

Андрій Джеджула прокоментував розлучення колишньої дружини Санти Дімопулос

У своєму новому інтерв’ю телеведучий вперше розповів, як ставиться до отриманої новини. За його словами, це погано.

“Я вважаю, що це погана новина. Мій син жив у середовищі, до якого звик, а зараз це все змінюється. Відверто хочу сказати, що я з чоловіком Санти дуже легко знаходив спільну мову. Ми спілкувалися з ним час від часу, коли вимагали цього якісь питання, пов’язані з сином”, – розповів зірка в інтерв’ю Oboz.ua.

Андрій Джеджула прокоментував розлучення колишньої дружини Санти Дімопулос

При цьому зірка одразу наголосив, яка сторона питання його хвилює: а саме адаптація його спадкоємця у сім’ї, а також імовірність того, що йому знову доведеться звикати до нового обранця своєї матері, що може стати болісним досвідом, а також принести певні тривоги.

В свою чергу сама співачка так і не назвала причину розставання зі своїм чоловіком, і дала зрозуміти, що воно було максимально екологічним та простим. Судячи з усього, пара вже давно не живе разом, а розлука продиктована не тільки подіями в світі, але й роботою. Однак, також існує ймовірність, що Санта багато чого не розповідає, або захистити свою сім’ю від пліток.