Рубрики: Новини
23.06.2024 11:59

Камалія розповіла, кому дістанеться розкішний палац, в якому вони жили з мільярдером Захуром: “Ділили”

Найбагатша співачка України Камалія вперше розповіла, кому дістанеться розкішний палац, в якому вони жили з мільярдером з Мохаммадом Захуром.
Поділитися

Новина про розлучення бізнесмена та співачка надійшла як грім серед ясного неба. Нічого не передвіщувало біди. Хіба що співачка вперше за багато років дозволила собі поскаржитися на благовірного публічно. Камалія була засмучена тим, що Захур не зайняв її сторону у конфлікті з падчеркою.

Через декілька днів стало відомо, що пара розлучається. Офіційна причина названа не була. І незрозуміло, коли розставання сталося насправді, адже до 2022-го пара також мало часу проводила разом, так як підприємець постійно знаходився в роз’їздах і більше половини часу жив за кордоном.

Той факт, що екс-подружжя продовжує поводитися як і раніше спочатку заклало сумніви у тому, що вони розлучаються, а потім у те, що вони були разом останні декілька років перед офіційним повідомленням про розставанням.

Камалія розповіла, кому дістанеться розкішний палац її екс-чоловіка Захура

 Камалія розповіла, кому дістанеться розкішний палац її екс-чоловіка Захура

Попри обставини, екс-закохані не залишають одне одного, і підтримують. Зокрема, коли співачка приїжджає до Великобританії, то завжди знає, що її чекають. І так само бізнесмен зупиняється в Україні в палаці.

Зокрема, нещодавно Камалія дала ексклюзивний коментар на рахунок поділу майна і того, кому дістанеться розкішний будинок, в якому вони жили понад 20 років.

“Він живе з дітьми у Лондоні. Коли вони приїжджають до Києва, ми разом живемо в одному будинку. Це наш спільний будинок. Це будинок у майбутньому наших дітей. Майно ми не ділили. Чи будемо щось ділити – не знаю. Коли я до них їжджу в гості до Лондона, ми теж усі живемо в одній квартирі”, – пояснила Камалія.

Варто відмітити, що в цьому будинку також проживав син бізнесмена Арман. Однак, про молодого чоловіка не було сказано ані слова. Цілком імовірно, що він не претендує на даний будинок. Але також не виключено, що в нього є розкішна нерухомість, і такої необхідності просто не існує.