|
25.06.2024 09:39

29-річна Аліна Гросу розповіла, як вагітність Ірини Білик допомогла їй розпочати успішну музичну кар’єру

Кар’єра Аліни Гросу на українській сцені почалася надзвичайно давно. Тому трохи важко усвідомити, що співачці лише нещодавно виповнилося 29 років. Звісно ж, така молода красуня активно користується соціальними мережами та ділиться в них з підписниками своїм життям та відповідає на питання, які Аліні задають шанувальники.

Аліна Гросу розповіла, як Ірина Білик дала старт її кар’єрі

Одне з найпопулярніших питань стосувалося її кар’єри. Фанатів цікавило, чи планувала зірка все сама, чи підлаштовувалася під бажання батьків. У відповідь на це знаменитість зазначила, що її батько родом з Чернівців, а мама — з маленького села Білоусівка в Чернівецькі області. Звісно ж, ніхто з них не думав у 98-му році, що їхня 3-річна дитина стане відомою та виступатиме на сцені. І сама Аліна цього не планувала.

Батьки дівчини були дуже сучасні для свого часу та просто віддавали її на різноманітні гуртки, як це часто роблять з дітьми сьогодні. Англійську Гросу почала вивчати у 2 роки із вчителькою, яка їй показувала цікаві англомовні мультфільми. Хоча Аліна зізнається, що цікавості до них вона не проявляла та пропонувала зробити зачіску для вчительки.

Також майбутня зірка ходила на математику, риторику та, звісно ж, вокал. І ось на вокалі Гросу дуже старалася. А в тому, що в Аліни найкраще вдавалося, її найбільше підтримували викладачі та батьки. Вчителі відзначили, що у дівчинки хороша енергетика, вона гарно танцює та співає, тому варто спробувати її на конкурсах. Батько Гросу спершу над цим посміявся, а мама захотіла спробувати, тому Аліна опинилася на сцені.

Аліна Гросу розповіла, як Ірина Білик дала старт її кар’єрі

Майбутній зірці це надзвичайно сподобалось! Причому Аліна не мала жодного страху, виходячи на сцену, бо сприймала конкурси, як гру. Це допомагало чудово виступати та досягати все більших успіхів. Але найбільше на кар’єру Гросу вплинула Ірина Білик, яка була в журі на одному з конкурсів, де розігрувалася пісня від неї та запис на студії.

Аліна зазначає, що Білик тоді була вагітна своїм старшим сином Глібом. Гросу ж була на конкурсі наймолодшою. Як зазначає Аліна, це могло розчулити знамениту співачку. Цей конкурс подарував Гросу одразу дві пісні від Ірини Білик — “Бджілка” та “Рушничок”. Саме вони дали старт успішній кар’єрі дівчинки, яка продовжується й сьогодні.

Зараз Аліна не тільки записує нові пісні, а також перекладає свої російськомовні хіти на українську. Але поки що Гросу презентувала не всі треки, оскільки при перекладі деякі втрачають ритмічне звучання. Використовувати суржик для нівелювання цієї проблеми Аліна не хоче, бо поважає українську мову, тому намагається зробити все гарно.

Аліна Гросу розповіла, як Ірина Білик дала старт її кар’єрі