Рубрики: Новини
24.06.2024 18:29

Ірина Сопонару розповіла, чому батьки її чоловіка не були на їхньому весіллі: “Навіть сімʼя не прийшла”

Популярна вітчизняна гумориста Ірина Сопонару розповіла, чому батьки її чоловіка-британця не були на їхньому весіллі. Виявляється на це була вельми серйозна причина.
Поділитися

Ірина завжди розповідала у своїх інтерв’ю, що недосвідчена у стосунках з чоловіками. Мовляв, навіть ніколи не жила з коханою людиною разом, хоча пройшла відмітку 30 років.

Однак, це зовсім не завадило їй побудувати здорові та міцні стосунки зі своїм обранцем з Великобританії Рісом. Деякий час пара будувала взаємини на відстані, але пізніше Ірина почала натякати на те, що хоче вийти заміж, і в результаті все звелося до весілля.

Ірина Сопонару розповіла, чому батьки її чоловіка-британця не були на їхньому весіллі

Ірина Сопонару розповіла, чому батьки її чоловіка-британця не були на їхньому весіллі

Британець перед тим як зробити пропозицію декілька разів побував в Україні, познайомився з батьками своєї майбутньої дружини, і також познайомив її зі своїми.

Стало зрозуміло, що в родині пануватиме хороша атмосфера, всі між собою поладнали, і незабаром Ірина заявила, що таки виходить заміж. Хоча раніше вона також неодноразово говорила про свою неготовність до дітей. За словами гумористки, чим довше вона живе без спадкоємців, тим більше розумію, що навряд буде їх народжувати в майбутньому, так як усвідомлює, наскільки їй добре живеться у такому форматі.

Весілля зіграли не так давно, але нещодавно стало відомо, нібито свекри Ірини на її весілля з їхнім сином не прийшли. Можна було запідозрити конфлікт всередині родини, але зіркова сім’я поспішила дати пояснення. Потрапити на торжество для них було вже не такою і простою задачею. Тому пара планує зробити ще свято у Великобританії, щоб батьки Ріса могли прийти та привітати молодят.

“Весілля було скромне, звичайне. Було до 70 людей. З гостей були мої колеги, все моє оточення, переважно коміки. Не було стресу. Моя подруга займалася організацією. Все було дуже спокійно. Воно так швидко промайнуло. Один вечір святкували. Наступного дня вдома ходила в фаті, бо я не находилася в ній. Мені хотілося бути класичною нареченою. У мене було дві сукні, які я змінювала. Весілля оплачував Ріс”