Рубрики: Новини
25.06.2024 10:00

Не шкодувала грошей та прийняла чужих доньок: на що Наталія Могилевська пішла заради кохання всього життя

Наталія Могилевська вже давно не розповідає про той період свого життя, коли будувала сім'ю з бізнесменом Єгором до лініним. І все ж таки, на що зірка йшла заради цього кохання?
Поділитися

До певного періоду Наталія Могилевська була надзвичайно відкрита в усьому тому, що стосувалося її особистого життя. Приватні історії перетворювалися на шалену піар-компанію, яка служила на благо кар’єрі артистки.

Згодом співачка відмовилася від цього, і більше не розповідала публіці про особисте. Тим не менш, фанати пам’ятають Наталію як відкриту людину, яка не боялася поділитися абсолютно будь-якими переживаннями. Особливо визначним є період її стосунків з бізнесменом Єгором Долініним.

Наталія Могилевська розповіла, на що пішла заради Єгора Долініна

 Наталія Могилевська розповіла, на що пішла заради Єгора Долініна 

Цей період тривав 5 років. За цей час Наталія Могилевська серйозно змінилася. Зокрема, вона відчула що таке — бути матір’ю, і захотіла народити власну дитину. Насправді, зірка надзвичайно прив’язалася до дочок свого обранця, яких в нього було троє.

Єгор на той момент тільки-но розлучився. Чоловік навіть не планував нічого серйозного, але раптом зустрів Наталію, яка увірвалася в його життя стрімко та змінила абсолютно все. Підприємець так сильно її покохав, що ревнував навіть до її роботи. В результаті, пара навіть розійшлася.

Щоб повернути кохання обранця Наталія Могилевська придбала житло поруч з квартирою бізнесмена. В результаті, їм вдалося знайти компроміс: співачка переходила в інше приміщення тільки-но їй потрібно було працювати.

Але це було тимчасове рішення, адже Єгор не міг побороти в собі це почуття. В парі постійно були кризи та сварки, однак, пристрасть також не проходила. Врешті-решт, ці взаємини не змогли продовжуватися. Наталія та Єгор навіть не повідомляли про своє розставання. Публіка просто помітила, що їхня поведінка змінилася, а разом вони більше не виходять.

Ще пізніше кохання усього життя Наталі Могилевської, яким вона назвала Єгора, одружився з іншою, і навіть став татом ще раз. Артистка в свою чергу спочатку мовчала, а потім просила журналістів публічно припинити ставити їй запитання на рахунок колишнього. Тоді ж вона пообіцяла, що більше нічого не розповість про нього.