Рубрики: Новини
25.06.2024 13:59

Чоловік Ірини Сопонару розповів, чому залишився жити в Україні, а не у рідній Британії: “Я почав вчити мову”

Не так давно Ірина Сопонару вийшла заміж за громадянина Великобританії. Днями пара дала інтерв'ю, в якому чоловік зірки Ріс вперше розповів, чому обрав залишитися в Україні.
Поділитися

Новина про серйозні стосунки Ірина Сопонару застали її фанатів дуже неочікувано. Раніше гумористка майже ніколи про це не розповідала публіці, і як з’ясувалося на тому, що не хотіла, а тому що не вкладала до Ріса такого сенсу в інші взаємини.

Чоловік Ірини Сопонару відповів, чому обрав для життя Україну

 Чоловік Ірини Сопонару відповів, чому обрав для життя Україну

Про коханого з Великобританії гумористка розповіла публіці майже одразу, коли стало зрозуміло, що це непроста інтрижка. Також гумористка не ходила довго навколо, і одразу заявила своєму коханому, що розраховує на заміжжя, а тому невдовзі отримала пропозицію руки і серця, чим також похизувалася фанатам вельми швидко.

Весілля було скромне, і здебільшого серед гостей були близькі та друзі зі сторони нареченої. Але це пояснюється дуже просто: свято було організовано в Україні, багато хто з Великобританії не зміг приїхати, а батьки нареченого взагалі не потрапили на весілля через складнощі з документами.

Молоді люди розраховують все ж таки влаштувати торжество і в Лондоні, щоб рідні Ріса також могли ним насолодитися. Але в той самий час чоловік зізнається, що планує залишитися жити в Україні. Пояснення цьому є, і дуже просте: щодо зустрічі зі своєю коханою британець осів тут, вивчив мову, і продовжує її вивчати, а також найближчого друга має саме з України.

“Я живу тут 3 роки, і мені дуже важливо знати місцеву мову, щоб розуміти тих, хто живе тут. Мій найближчий друг – українець у Лондоні. І коли я жив у Лондоні, ми багато разів їздили до України у відпустку. Моя історія в Україні розпочалася набагато раніше. Я приїхав до Києва і ми познайомилися з Ірою. І ось ми тут”

Примітно, що ще 2 роки тому пара жила майже на 2 країни. Зокрема, 2022-го Ірина разом зі своїм коханим евакуювалася до Великобританії, де провела деякий час, і все ж таки молоді люди вирішили повернутися.