|
25.06.2024 18:45

Густі брови та розкішні вуса: Щаслива Ірина Білик засвітилася в обіймах чужого чоловіка – “Обожнюю тебе!”

В оточенні української співачки Ірини Білик завжди було багато красивих, талановитих та ефектних чоловіків. Хтось ставав її чоловіком, як Коляденко та Дікусар, хтось близьким за духом людиною, дружба з якою тривала чи триває не один десяток років.

Так, напередодні Ірина Білик оприлюднила фотографію зі своїм дуже близьким другом, який супроводжує її по життю вже багато років. Він дуже ефектний чоловік, користується популярністю у мільйонів жінок, але давно і щасливо одружений. На знімку вона позує разом із співаком Павлом Зібровим. У кадрі Білик з’явилася у розкішній сукні у квітковий принт і з дуже незвичайною зачіскою з кольоровими пасмами. Яскравий макіяж та прикраси завершили образ Ірини. Поруч справжня легенда – Народний артист України Павло Зібров, якому було День народження.

“Сьогодні день народження у нашого улюбленого Павла Зіброва. Давайте всі разом привітаємо його з цим днем ​​і побажаємо здоров’я, счастья та нових гарних пісень! Багато літа!”,- підписала публікацію Ірина.

Павло Зібров одразу подякував своїй подрузі за теплі слова:

“Обожнюю тебе! Чекаємо, щоб підняти келих разом”, – написав іменинник.

Нагадаємо, що Ірина Білик часто буває в гостях у Павла Зіброва та його родини. У Мережі можна зустріти багато фотографій, на які артистка разом із його дружиною Мариною та дочкою Діаною, яка згодом стала дуже схожою на свого знаменитого батька.

Зібров показав рідкісне фото із сім’єю, відданою подругою та майбутнім зятем

До речі, Зібров не єдиний близький друг Білик. Дуже близькі стосунки пов’язували співачку із ще однією легендою – музикантом Кузьмою Скрябіним. У якийсь момент у Мережі зазначали, що старший син співачки дуже сильно нагадує його зовні. Зазначимо, що Гліб Оверчук уже визначився з майбутньою професією і так само як і зіркова мати хоче стати музикантом.

Ірина Білик показала сина, який виявився дуже схожим на Кузьму Скрябіна