|
25.06.2024 19:17

Олег Винник більше не повернеться до України? Повелитель вовчиць не втримав свій секрет: живе в Європі

Майже два роки після початку війни в Україні, про співака Олега Винника не було жодної інформації, а лише чутки. Найпоширеніші про його важку невиліковну хворобу, через яку він, нібито, не може з’явитися перед публікою. Якоїсь миті заговорили навіть про онкологію, але все стало на свої місця, коли співак дав перше офіційне інтерв’ю для Ютуб-каналу Вікторії Курочки. У розмові з журналісткою артист зізнався, що має захворювання, яке діагностували 2% населенню Німеччини. Яке саме уточнювати не став. Також артист розповів про якусь жінку, яку назвав своєю дружиною, а також про дорослого сина Юліана. За словами Винника – це найближчі люди, які зараз його оточують.

Олег Винник розповів про талановиту співачку, що стала його дружиною

Але є ще одна жінка в житті артиста і про неї співак не сказав не слова, хоча вона багато років віддана йому, постійно освідчується в коханні і не пропускає жодного його концерту. Це організаторка численного фан-клубу співака в Україні, найвідданіша “вовчиця” – Валерія Барон.

Так, нещодавно прихильниця Винника оприлюднила свіжу фотографію, яку було зроблено вже після його від’їзду до Німеччини. У кадрі Винник і Барон позували обійнявшись на площі в Берліні.

У Мережі з’явилася нова фотографія Олега Винника із жінкою

Зазначимо, що у мікроблозі Валерії Барон дуже багато спільних фото з кумиром та його гаданою дружиною – бек-вокалісткою Таїсією Сватко, яка виступала під псевдонімом Таюне.

Що відомо про Олега Винника на сьогодні?

Співак продовжує жити у Німеччині. Він не виступає, і зважаючи на все, ніде не працює. Ходили чутки, що Олег Вінник зміг вивезти з України велику суму грошей, на яку мешкає зараз. Спочатку війни артист займався благодійністю та придбав у Німеччині для ЗСУ кілька машин, які від його імені передали ЗСУ друзі. Як стало відомо, повертатися до України Олег Винник наразі не збирається.