|
26.06.2024 20:35

Мурат Налчаджиоглу показав свою 82-річну турецьку маму: онуку бачить раз на рік, а невісток нових – постійно

У січні 2019 року через невірність турецького бізнесмена Мурата Налчаджиглу своїй знаменитій дружині популярної української співачки Ані Лорак їхній шлюб остаточно розпався. Подейкували, що артистка про все здогадувалася, але не хотіла вірити у те, що відбувається. На той час, поки вона гастролювала з концертами, її чоловіка неодноразово помічали в компанії ефектних дівчат у нічних клубах Києва.

Ані Лорак з Муратом Налчаджиоглу та дочкою

Зазначимо, що після розлучення з відомою співачкою Мурат швидко знайшов їй заміну і через деякий час почав офіційно зустрічатися з візажисткою Лілією Реус. Влітку 2023 року відбулося їхнє довгоочікуване весілля, а вже в жовтні стало відомо, що пара роз’їхалася.

Мурат Налчаджиоглу і Лілії Реус

У лютому 2024 року подружжя офіційно оголосили про розлучення. До речі, на той момент Мурат уже був не вільний, а на повну крутив роман зі своєю новою обраницею – українською блогеркою та моделлю Анастасією Фоксі, з якою познайомився під час зимового відпочинку в Дубаї. Зазначимо, в ОАЕ бізнесмен був не один, а разом із єдиною дочкою Софією.

Вже після приїзду в Україну пара оселилася в одній квартирі і стала разом будувати побут. Незабаром закохані завели собаку, познайомили один одного з родичами та друзями та почали разом виходити у світ. Однак, несподівано Фоксі оголосила про розрив. При цьому дівчина зробила неоднозначні натяки на серйозні проблеми у відносинах. Так само несподівано парочка повідомила про своє возз’єднання та весілля.

Мурат Налчаджиоглу показав свою третю обраницю, з якою планує весілля

А на днях турецький бізнесмен уперше показав близьку людину, на очах якої все це відбувалося. Так, у День народження своєї мами Мурат Налчаджіоглу оприлюднив рідкісне фото із нею.

Мурат Налчаджиоглу показав свою 82-річну турецьку маму

Привітати бабусю приїхала та його єдина донька – 13-річна Софія. Нової дружини Мурата, яка якраз відпочиває зараз із ним у Туреччині на знімках не помічено.

Мурат Налчаджиоглу показав свою 82-річну турецьку маму

Ймовірно, бізнесмен поки не знайомив її з мамою. Мало що може статися через тиждень, а може через місяць? Зараз у житті Мурата все так швидко змінюється.